Sådan starter du en raceringsvirksomhed

Sådan starter du en raceringsvirksomhed

At starte en raceringsvirksomhed tilbyder en række spændende oplevelser, og potentialet for at lave et par bukke som en del af købet. Vi vil nedbryde mulighederne, og give dig nogle fordele og ulemper at læne på, når du gør dit sind.

Trin 1

Først skal du definere, hvilken slags racerspil du ønsker. Der er alle former for serier, der spænder fra midget-serien til sportsbilserien, til lagerbilserier, og omkostningerne varierer. Så find ud af, hvor du forsøger at gå, før du går derhen.

Trin 2

For det andet, skriv en forretningsplan. Ting at tænke på er: Hvad er din vision for virksomheden? Hvilken slags produkt skal du tilbyde? Eller hvor mange penge har du brug for at starte, så hvor meget skal du vende perioden mellem dag et og dag 365. I dette tilfælde er det blevet sagt at racing er processen med at "lave en lille formue fra en stor." Så, du vil sikre dig, at du vil blive aktiveret korrekt i de tidlige dage.

Trin 3

Når du har din forretningsplan i hånden, hvordan ved du, at hvad du tænker er "god" tænkning? Er din plan lyd? Her kan du læne på venner og familie, der er i erhvervslivet. Eller hvis du ikke ved nogen, hvem der er, tag dit dokument til din bankchef og få ham til at kigge på det.

Trin 4

Når din plan er blevet gennemgået og fundet lyd, kan du bede din bankens lånofficer om at håndtere anmodningen. Når du har dine penge, skal du finde en butik og sikre en lejekontrakt. Identificer og køb derefter det nødvendige udstyr til din drift.

Trin 5

Når du er helt oprettet i butikken, kan du komme på din første bil. Derefter er det virkelig et spørgsmål om at konkurrere, konkurrere og konkurrere. Selvfølgelig på vej skal du ansætte en chauffør, supportpersonale, kontorhjælp og en PR-person til at håndtere din markedsføring, men generelt handler raceringen om racing. Så sjov og glem aldrig at der er millioner af fyre og gals derude, der ville elske at arbejde i motorsport, hvis de kun havde en mulighed.

Del:
Kommentarer