SĂĄdan starter du en professionel sportsfranchise

SĂĄdan starter du en professionel sportsfranchise

Byer eller storbyområder, der er boliger til sportsfranchise, ser ofte mange positive resultater. Indtægtsfigurer stiger, nye virksomheder i forbindelse med sportsfranchisen finder eller re-lokaliseres til området, og befolkningstalene stiger, da folk flytter tættere på området for at udnytte sportsfranchisen. At starte en sportsfranchise indebærer at have en betydelig mængde af let tilgængelige midler Imidlertid ses et afkast af investeringen ofte inden for meget kort tid.

Bestem i begyndelsen, hvad der mest sandsynligt ville fungere, hvad der kunne virke, og hvad der højst sandsynligt ikke ville fungere. Tænk på ting som klimaet i højsæsonen, hvor sporten skulle spilles, placeringen af ​​arenaer eller spillesteder, og selvfølgelig den del af landet du befinder dig i.

Bestem hvilken sportsfranchise du vil købe, og kontroller for tilgængelighed. (Se Tips for mere information)

Gør så meget som muligt for at forberede sig til franchisen før det faktiske køb. Dette kan omfatte: reklame eller på anden måde at gøre bekendt med din intention om at købe og finde en sportsfranchise i dit område og holde offentlige møder, fora eller andre nødvendige sammenkomster for at præsentere oplysninger, høre udtalelser og bekymringer og andre ting af lignende art. opnå tilladelse, erhvervslicenser og tilladelser og anden dokumentation fra lokale myndigheder, der vil eller kunne blive påvirket. at sikre at en arena eller et sted er eller vil være tilgængeligt og klar til øjeblikkelig besættelse og drift, når franchisen er købt og sæsonen er klar at begynde.

Bestem det nøjagtige beløb af "likvide kapital" (se Ting du har brug for), som du har brug for, og sørg for, at den vil være tilgængelig, når du absolut er klar til at betale.

Gør nødvendige økonomiske ordninger for at sikre, at midlerne vil være tilgængelige ved begyndelsen og i de første par måneder efter franchisekøb.

Køb den franchise du har valgt ved at betale "likvide kapital" og forberede dig til at starte forretning.

Del:
Kommentarer