SĂĄdan starter du en Polaris 250 Four Wheeler

SĂĄdan starter du en Polaris 250 Four Wheeler

Polaris 250 firehjulet er et off road køretøj, der er designet til fritidsbrug af en enkelt operatør. Polaris producerede den første 250 Trail Boss i 1988, og dens øjeblikkelige popularitet ansporede til udviklingen af ​​mange forbedringer, der blev omtalt på senere modeller. Ved at starte denne maskine korrekt vil det være med til at forlænge motorens levetid, samt reducere slitage på vigtige mekaniske dele som forret, elektrisk system og tændrør.

Sid på køretøjet som du ville for normal drift. Sørg for, at transmissionen er i neutral, parkeringsbremsen er indstillet, og brændstofventilen er tændt.

Placer motorstopkontakten i "Til" -position. Denne kontakt er rød og kan findes på venstre håndgreb ved siden af ​​lys og choke switch.

Tænd hovednøglen. Nøglehullet findes midt i håndtagsstængerne lige over gastanken. Drej nøglen helt til højre indtil den stopper.

Klem venstre bremsearmen og tryk samtidig på startknappen. Starteren starter ikke, medmindre venstre bremse påføres. Hvis starteren starter, men motoren starter ikke, skal du indstille choke-kontakten - placeret under den røde motorstopkontakt - til fuld position og prøv igen. Når motoren starter, slip startknappen og lad motoren gå i tomgang på egen hånd.

Lad motoren varme op i mindst fem minutter, før den betjenes. Hvis du har brugt chokket, når du starter, skal du sørge for at returnere armen helt til højre for at slukke den.

Del:
Kommentarer