Sådan starter du en ormgård til fiskeri

Sådan starter du en ormgård til fiskeri

Oprettelse af en orm gård er en økonomisk måde at rejse agn til fiskeri. Derudover er det en miljøvenlig hobby, fordi ormene lever af madaffald og holder overskydende affald ud af lossepladser. Ormekremen skaber næringsrig kompost, der gør en overlegen gødning til din sommerhave. Proceduren kan udføres året rundt, forudsat at du har et område for at holde gården sikker fra ekstreme vejrforhold.

Find et sted i din gård, der ikke er i direkte sollys.

Vend plastikbasserne over og brug en elektrisk boremaskine til at sætte 1/4 tommer drænhuller i bunden af ​​beholderen. Placer huller omkring 2 inches fra hinanden i et gittermønster.

Bor 1/4 tommer luft huller i karrene. Disse bør bores i en af ​​plastlågene såvel som langs siderne af begge karret. Bor huller i låget omkring 3 inches fra hinanden i et gittermønster. Hulene i siderne skal være ca. 2 inches fra den øverste læbe, 2 eller 3 inches fra hinanden, hele vejen rundt om karossens yderside.

Læg låget, der ikke har lufthuller på jorden, og læg mursten på hvert hjørne for at holde det på plads.

Sæt et kar på toppen af ​​murstenene.

Tilsæt 2 til 3 tommer rent snavs i beholderen og læg ca. 3 dusin orme oven på jorden.

Hæld ekstra snavs over ormene for at dække dem helt.

Indsæt det andet karbad først. Bunden af ​​karret skal komme i direkte kontakt med jorden, der dækker ormene.

Tilsæt noget afblødt våd avis til toppen badekar.

Kombiner madrester som frugt- og grøntsagsskræl og kaffegrunde med avisen. Tilsæt ikke fede kød til blandingen, men små stykker magert kød er OK.

Placér et stykke karton over madskrotene og avisen, og læg låget med de forborede lufthuller på øverste karbad.

Sæt mursten oven på dækslet for at undgå, at andre rovdyr kommer ind i beholderne.

Placer yderligere madskrot i toppen badekar et par gange om ugen og rør blandingen sammen.

Når topkaret bliver mindst halvt fuldt og har fordoblet i ormkapacitet, er det tid til at rotere gården. Dette vil ske en gang hver 2. eller 3. måned.

Fjern komposten (ormekrement) fra bundkaret og brug det til at befrugte din have. Kompost kan også opbevares i en lufttæt beholder, indtil du skal bruge den.

Placer topkarret fyldt med orme på bunden og indsæt bunden indeni som beskrevet i trin 8. Gentag fodringsprocessen som beskrevet i trin 9 og 10.

Del:
Kommentarer