SĂĄdan starter du en high school fodboldhold

SĂĄdan starter du en high school fodboldhold

Lyden af ​​pads popping, hjelme kolliderer og fløjter blæser ushers i starten af ​​en anden high school fodbold sæson for samfund over hele landet. Sporten opbygger ikke kun en konkurrencedygtig ånd, den lærer disciplin og skaber en kammeratskab og tillid til atleter. Alligevel er der skoler, hvor fodboldsport er et udenlandsk koncept, og hvor forhindringerne er mange til at etablere eller genindføre et universitets fodboldprogram. At komme over disse vejspærringer betyder forskning, vedholdenhed og støtte fra både skolen og et styrende organ af interskolastisk atletisk konkurrence.

Trin 1

Deltag i en række skolebestyrelser, distrikts- eller udvalgsmøder for at få en realistisk ide om driftsbudgettet for året. I løbet af denne tid er det vigtigt at spørge om omkostningerne ved andre universitetsprogrammer, der drives af skolen. Hvis det er en følsom skatteperiode, er det mindre sandsynligt, at pengene vil blive omdirigeret fra uddannelsesmæssige bestræbelser for at støtte et atletisk program. Hvis der er penge i budgettet, er det imidlertid tid til at tage det næste skridt og nå ud over det lokale skolebestyrelse.

Trin 2

Mål interesse for gymnasiet fodbold ved at flytte ideen til andre forældre og studerende, og ved at nå ud til andre lokale skoler for at planlægge, hvad det ville tage økonomisk at tilføje programmet. Ifølge Seattle Times var dette et af de skridt, Bellevue Christian School tog for at få sit fodboldprogram i gang, da det hjalp med at danne en plan, der samledes i samfundet og fik folk begejstret for muligheden.

Trin 3

Start en high school booster klub for at hjælpe med at kompensere eller dække omkostninger til fodbold programmet. Houston Chronicle bemærkede i 2008, at booster klubber bliver den seneste forsvarslinje mod de økonomiske vanskeligheder i high school sport ansigt, og de fleste kan fil for skattefritaget status som nonprofit organisationer. Pengene kan også bruges til ting som udstyr, et vægtrum, stadion omkostninger og indrømmelser.

Trin 4

Bekendtgør dig med det styrende organ, der fører tilsyn med gymnasiale interskolastiske atletik i din stat. Din statskolastiske atletiske forening regulerer gymnasiet sport, herunder eligibility, sikkerhed og sundhed regler for hold. Det organiserer og styrer også mesterskabsspil og certificerer dommere.

Trin 5

Arbejd med skolens atletiske instruktør og andre udpegede embedsmænd til at udstyre logistik, som hvor holdet skal spille, og hvor praksis vil blive afholdt. Atletisk instruktør og skolebestyrelse vil også være med til at ansætte et coaching personale og hjælpe med at udfylde en komplet roster af spillere, samt planlægningspraksis, scrimmages og spil.

Del:
Kommentarer