Sådan starter du en golfbane

Sådan starter du en golfbane

Golf er en af ​​de hurtigst voksende sportsgrene i verden, og golfbaner har poppet op overalt, med mere end 16.000 kurser alene i USA. Amerikanske golfspillere bruger mere end 15 mia. Dollars om året på kursusafgifter, klubber og andre varer, hvilket gør en fungerende golfbane til en mulig lukrativ forretningsmulighed. Men at starte en golfbane tager meget tid, penge og pleje, før det begynder at virkelig betale sig. Men for dem, der er lidenskabelige med sporten af ​​golf, kan det være et utrolig givende forretningsprojekt, både monetært og personligt.

Før du rejser penge, køber jord eller virkelig investerer i din egen golfbane, sætter du sammen en forretningsplan, som vil vurdere alle fordele og mulige faldgruber. Dette vil hjælpe dig med at finde ud af, hvor meget det vil koste, hvor mange penge du vil gøre tilbage og hvordan du målretter kunder, mens du afholder konkurrenter. Denne type planlægning bidrager også til forebyggende at stoppe problemer og farer i fremtiden.

Byg din golfbane på en god placering. Teknisk alt hvad du behøver, er nok jord til at gøre det muligt at bygge 18 huller, men hvordan kan din golfbane skille sig ud fra de andre tusinder af golfbaner rundt om i landet? Kan den bygges i et unikt område med udsigt over en by eller havet? Skal det bygges på et sted, hvor der i øjeblikket ikke er golfbaner? Dette skal alle tages i betragtning ved køb af jord.

Leje en golfbane arkitektfirma eller landscapers, der tidligere har designet golfbaner og ved, hvad de gør. Golfbaner bør ikke være forfærdeligt udfordrende, men det skal heller ikke være let. De bør tilbyde en unik udfordring for dem, der spiller kurset og afslører smukke landskaber i selve landet, i håb om at bestride den "gode gåtur forkælet" for så mange golfspillere.

Invester i arbejdskraft og udstyr til at køre golfbanen. Efter byggeri vil det tage lidt tid for græsset at vokse ordentligt. Og når golfbanen har åbnet, er det et fuldtidsarbejde med flere personer, der sikrer, at græsset fortsætter med at vokse og trives, så det ikke dør.

Vedligehold kurset og hold turneringer, så du tiltrækker flere mennesker og kan opbygge en kundekreds. Med et sjovt og smukt kursus vil golfspillere i området helt sikkert komme tilbage, så længe de har en god oplevelse. Tid og penge bliver nødt til at blive investeret i første omgang, men at skabe denne oplevelse for dine golfspillere vil betale sig i sidste ende.

Del:
Kommentarer