SĂĄdan starter du en brand med et AA-batteri

SĂĄdan starter du en brand med et AA-batteri

Kampe og lightere bruges typisk til at starte en brand, men der kan være tidspunkter, hvor du ikke har andet end et AA-batteri og en ledning. Vide, hvordan du kan bruge et AA-batteri til at starte en brand og øge dine chancer for overlevelse under en nødsituation.

Hold et AA-batteri oprejst og skræl væk omkring en tomme plastisolering på tværs af siden af ​​batteriet ved den negative terminals kant ved hjælp af en kniv eller en skarpkantet genstand. Dette vil udsætte kanten af ​​metallet, der dækker den negative terminal og kanten af ​​papirisoleringen under den.

Hold batteriet med den negative terminal vendt opad. Indsæt den skarpe kant af en kniv under kanten af ​​papirisolatoren og smør isolatoren og det tynde stykke metal, der dækker op omkring ca. tykkelsen af ​​din negle for at tilvejebringe et hul, hvor du kan indsætte en tynd ledning.

Bøj en hæfteklammer eller et andet stykke tyndtråd, omkring en 1 1/2 tommer lang, til en U-form. Indsæt den ene ende af stiften eller tråden ind i spalten, der blev åbnet under papirisolatoren.

Forbered din tinder eller et tørt stof, der let tager ild fra en gnist, såsom tørpapir, tør klud, ståluld eller tørrede blade. Har masser af tinder på hånden, så din ild vil ikke gå ud. Tag et stykke tinder og brug det til at trykke den anden ende af hæftesten på metalbasis eller negativ terminal på batteriet. Blæs let på tinderen, når den fanger gnisten for at tænde ilden.

Del:
Kommentarer