Sådan starter du en bokseklub

Sådan starter du en bokseklub

For at starte et boksegymnastik skal du have et bredt åbent træningsrum, masser af udstyr, forsikring og et par niveauledende trænere og promotorer under opkald. Det handler om at reklamere godt og give et godt produkt.

Placering er vigtig, da du vil være i et område, hvor et simpelt billboard kan trække interesserede kunder til dit fitnesscenter. Du bør være så tæt på en indre by som du kan for at tiltrække de mest potentielle boxere. Du kan overleve med god reklame på en mere aflukket placering, men du kan ikke tjene mange penge på medlemskab eller andre gebyrer.

Du skal bruge et rum med højt til loftet, store vinduer og en bred åben planløsning. Du vil have, at alle skal kunne se alt, der foregår på en gang. Der skal være plads til mindst to ringe og en søjle af poser, et vægtløftningsområde, et sit-up og push-up staging område, og måske endda noget plads til vindsprints. Væggene kan bruges til uppercut tasker og speed poser, og der bør være plads til gamle kamp plakater og billeder af inspirerende greats fra det generelle område for at pege på udsigterne.

Få et Ringside og / eller Everlast katalog og begynde at handle. Du skal bruge alle de nødlidende fornødenheder, der er angivet her, og andre brugerdefinerede udstyr, du vil integrere. Nogle gange kan du finde brugt gear til lave priser gennem craigslist, og du kan muligvis erhverve gratis gear fra et program, der opgraderer lagerbeholdningen.

Skaff forsikring inden du åbner dine døre. USA Boxing giver nogle gode muligheder, og du kan også shoppe rundt til bedre priser. Ethvert forsikringsselskab skal kunne levere en politik, som du kan støtte med indkomsten fra medlemsafgifter. Det hjælper enormt, hvis du har undervisere på hånden, der er EMT-certificerede eller har en form for medicinsk erfaring. Hvis du har et lokalt kollegium i området uden et bokseprogram, kan du endda være i stand til at få skolen til at støtte dig, så længe du giver skolen et boxing team, regelmæssig coaching og brug af faciliteterne.

Tid til at samle dit all-star-hold. Få alle dine træner og personale sammen, før du udstråler gymnastiksalen, hvis det er muligt. Når din plads er valgt, kan du få et møde i det tomme gym og begynde at tage noter og kortlægge ting ud. Få alles tanker og kom til en generel enighed om, hvordan alt skal ordnes. Det meste af udstyret kan monteres af alle med begrænset snedkerarbejde, og det centrale punkt på et motionscenter skal altid være ringet. Alles mening tæller inden installationen er færdig.

Få så mange mennesker som muligt for at hjælpe, når alt udstyr kommer. Installer ringene først, som kan hæves eller placeres på gulvniveau. Gulv-niveau ringe tendens til at være mindre som en typisk professionel boksring lærred, men de er lettere at komme ind og ud og lettere for folk at se på tværs af rummet. De kan også opstilles meget lettere ved at bruge to polstret vægge i et stort hjørneområde.

Der skal være masser af plads omkring hele dit udstyr, så folk kan bevæge sig uden at ramme hinanden. Du vil måske også have et kontor til side for personale møder, papirarbejde og andre funktioner.

Tips

Når din drømmegymnastik er bygget, kan du annoncere i det lokale papir, på internettet og på din bygning, hvis du kan. Du bør have en fraskrivelsesformular for medlemmer at underskrive og et overkommeligt medlemsgebyr, der giver hver deltager en en-til-en opmærksomhed og fuld adgang til faciliteterne. Når du har fået nogle kunder, vil mund til at rejse hurtigt, hvis din træning regime virker effektiv og genererer en god buzz. På ingen tid kan du stå ved den første pro debut af din bedste kæmper.

Advarsler

Boksning er en alvorlig forretning. Du vil ikke have folk, der lærer andre, hvordan man kæmper, når de ikke er eksperter i emnet. Før en bokser selv kommer ind i ringen, bør han være velforberedt til at forsvare sig og kæmpe tilbage, når det er nødvendigt. Du vil gerne have et personale, der genkender, når en kæmper kommer i alvorlige problemer og sparringen skal stoppe.

Del:
Kommentarer