Sådan Stanses Med Brass Knuckles

Sådan Stanses Med Brass Knuckles

Et af de mest effektive håndkampvåben, der nogensinde er udtænkt af mennesker, er messingknogler. Disse fantastiske våben består af firefingrede ringe svejset sammen i et solid metalstykke. Mange bruger dem til selvforsvar, fordi de forbedrer stansekraften på en brutal måde. Messingknogler kan også skade deres egne brugere, hvis de ikke stikker korrekt. Først lær dig, hvordan du puncher før du bærer dine messingknogler.

Lær betydningen og mekanikken i et effektivt slag. Brug din komplette krop, herunder ben, skuldre, hofter, arm og knytnæve. Forskellen mellem en regelmæssig punch og en ved hjælp af messingknogler er, at den førstnævnte kræver direkte indvirkning ved hjælp af hele din forlængede arm. Når du smider en kuglehjulsknude, skal din strejke være lidt mere buet langs armene, men holder håndleddet lige. Dette vil reducere den direkte påvirkning på dine knogler, hvilket reducerer risikoen for skade.

Kendskab til din egen krop og øvelse slag, før du bruger messing knogler. Dette vil hjælpe dig med at holde dig aktiv, og du vil vænne sig til følelsen af ​​at kaste effektive slag. Øv med en stødpose og koncentrere. Forhøj intensiteten og hastigheden, når det er nødvendigt.

Sæt på messingknoglerne ved at placere fingrene i de fire små huller og trække dem over håndfladen. Tryk tommelfingeren mod pegefingeren.

Stand sæt dine ben skulderbredde, og bøj knæene lidt. Gå fremad med foden på den side af armen, der ikke vil slå. Bøje dine hofter for at opkræve energi til strejken. Hofter og skuldre vil vende, når du smider stansen. Tryk på din stansende hånd for at danne en stram knytnæve. Du må ikke få tommelfingeren tæt på dine fingre.

Ryd dit sind, mål målet, fokus og smid din stærke slag. Hold dit håndled forlænget i en retning, uden en kurve. Kast dog dine slag i skrå retning. Hit dit mål med de to knogler tættest på din tommelfinger, da disse er de sværeste at blive brudt.

Advarsler

Messingknogler bør kun bruges til selvforsvar.

Messingknogler er ulovlige i nogle stater. Bekræft din stats lovgivning om brug og besiddelse af messingknogler inden du køber et sæt.

Del:
Kommentarer