Sådan Sprænger Venlafaxin

Sådan Sprænger Venlafaxin

Venlafaxinhydrochlorid er en antidepressiv medicin, der findes i et lægemiddel kaldet Effexor. Den generiske version af lægemidlet er opkaldt efter dets primære ingrediens, venlafaxin. Ophæve at tage stoffet, som med mange antidepressiva, der overvinder produktionen eller blokering af neurotransmittere i hjernen, kan forårsage bivirkninger som irritabilitet, svimmelhed, hovedpine, søvnløshed, træthed, forvirring og angst. Afvænning af stoffet tager tid og er ikke let på grund af mulige tilbagetrækningssymptomer, men det er meget muligt.

Kontakt din læge. Du bør aldrig forsøge at afvænne dig selv af en receptpligtig medicin uden at konsultere din læge. Når du har gjort det, vil din læge ordinere mindre og mindre doser venlafaxin, indtil du er nede på den mindste mulige dosis.

Hæld et glas appelsinsaft. Mål hvor mange unse du hælder. Træk fra hinanden din kapsel af venlafaxin og hæld indholdet i saften. Røre. Drik 90 procent af saften, baseret på den måling, du lavede. Gør dette i en uge.

Gentag trin to i næste uge, drikker 80 procent af saften i stedet for 90 procent.

Fortsæt denne proces, indtil du ikke længere tager venlafaxin. Fortsæt med at hælde din mindste dosis kapsel i et glas juice, hvilket reducerer dit forbrug med 10 procent hver uge, indtil du ikke længere drikker noget juice. (ref 2)

Advarsler

Under ingen omstændigheder bør du prøve "juice bit" -processen med grapefrugtsaft. De kemiske egenskaber af grapefrugtsaft kan have en farlig og negativ reaktion på venlafaxins kemiske egenskaber.

Del:
Kommentarer