Sådan Sprænger Off Singulair

Sådan Sprænger Off Singulair

Astma og allergikere, der er ordineret medicin som Singulair, ved, hvor svært det kan være at leve med bivirkningerne. At reducere din afhængighed af stoffet vil fjerne bivirkningerne og hjælpe dig med at føle dig bedre. Afvænning af enhver medicin kan være risikabelt, men med korrekt forberedelse og med vejledning fra en holistisk læge er det muligt.

Tag vitaminer til at øge dit immunsystem. Indarbejde et vitamin, der hedder Ester C. Ester C er frigivet, så det varer længere og giver kroppen mulighed for at absorbere mere; det bygger også antioxidanter og giver bedre åndedrætsstyrke. Spis en kost, der er rig på frisk frugt og grøntsager. Den rå form af grøntsagerne giver mulighed for bedre absorption i kroppen og immunsystemet.

Konsulter med en holistisk læge, plantelæge eller apotek. Mange vil anbefale at tage homøopatisk medicin som en alternativ behandling for astma. Mullein blad i flydende form er en fremragende kilde til naturligt at støtte åndedrætssystemet. Mange homøopatiske produkter i form af en opløselig tablet kan placeres under tungen og vil give lindring i minutter.

Indarbejde øvelse i din daglige rutine. Motion er vigtigt for dine lunger og kardiovaskulære system. Astmatikere har en hårdere tid, der begynder en ekstrem træning regime. Moderat gå til begyndelsen vil give en god start til at komme i bedre form og mere sund.

Tips

Start langsomt og indarbejde de ændringer, der skal gøres.

Advarsler

Stop ikke med at tage din medicin helt, før du ser en ændring med de alternative tilgange.

Del:
Kommentarer