Sådan sprænge du en øvelse bold

Sådan sprænge du en øvelse bold

Træningsballer, også kaldet stabilitets- og fitnessbolde, kommer normalt til at blive deflateret og skal opblæses korrekt - efter producentens anvisninger - før brug. Typisk lavet af høj kvalitet vinyl, du opblæser øvelse bolde til størrelse og ikke lufttryk ved hjælp af en to-trins proces. Nogle bolde er vægtet med sand indeni, såsom Reebok Stayball og Golds Gym Anti-Burst Stayball, og mens inflationen er ligetil, skal du være forsigtig, når du afviger.

Inflationsproces

Trin 1

Læg kuglen fladt på gulvet og lad det varme op til stuetemperatur. Glat ud rynkerne og kontroller bolden for huller eller defekter. Hvis du finder nogen, undgå at opblære bolden og returnere den til, hvor den blev købt.

Trin 2

Find det lille, nålagtige stik eller stop. Afhængigt af mærket kan dette allerede være installeret i luftindtagshullet eller tapet til siden af ​​bolden. Hvis det er tapet til siden, skal du fjerne båndet, sæt stopperen til siden og springe til trin 4.

Trin 3

Fjern det installerede stik eller stop med det medfølgende gaffellignende stik. Skub det under toppen af ​​proppen og flyt det op og ned for at løfte stikket nok til at forstå det med fingrene. Hvis et værktøj ikke var medtaget, skubber du en kants kant under stoppens læbe og rocker den op og ned, indtil proppen løfter sig nok til at gribe og trække den ud.

Trin 4

Forbered din pumpe. Hvis en fodpump kom med din bold, skal du samle den i overensstemmelse med producentens anvisninger. Forudsat håndpumper monteres. Du kan også bruge en cykelpumpe eller en elektrisk luftkompressor med en speciel adapter eller dyse.

Trin 5

Indsæt pumpens dyse eller adapter i luftindtagshullet og blæs bolden op til ca. 80 procent af dets maksimale størrelse. Fjern pumpen, og sæt stikket hurtigt i.

Trin 6

Afslut inflationen efter 24 timer - lad luften udvides. Gentag trin 3 til 5 for at blæse bolden op til den maksimale anbefalede størrelse. Kontroller størrelsen ofte ved at indpakke et målebånd rundt om kuglens omkreds. Fjern pumpen og skub proppen i bolden, indtil den kommer i spidsen med boldens overflade.

Deflating Process

Trin 1

Følg instruktionerne i trin 3 i afsnittet om opblæsningsprocessen for at fjerne stikket.

Trin 2

Gå videre til trin 3, hvis du har en vægtet bold, ellers tvinge luften ud ved at trykke på den eller ved at sidde på bolden og klemme den mellem dine ben. Du kan også ligge på bolden og rulle frem og tilbage. En alternativ metode, hvis du har en dobbeltvirkende pumpe, er at indsætte dysen i hullet og pumpe ud luften. Spring til trin 4.

Trin 3

Drej bolden, så stikket vender mod loftet og hold det i denne position, så sanden forbliver bunden, mens bolden dræber. Undgå at tvinge luften ud ved at klemme, sidde på den eller rulle mens du ligger på toppen, fordi du kan tabe sandet. Tillad bolden at sidde, uforstyrret og deflater naturligt. Hvis du har en dobbeltvirkende pumpe, indsæt den i luftindtagshullet og pump pumpen langsomt ud.

Trin 4

Flad bolden, når det meste af luften er fjernet. Brug dine hænder til at glatte og skubbe den sidste smule luft ud. Sæt stikket i luftindtagshullet for opbevaring.

Del:
Kommentarer