Sådan sprækker du den nederste del af ryggen

Sådan sprækker du den nederste del af ryggen

Sådan knækker du den nederste del af ryggen. Nogle gange føles din nedre del stram og øm. Det føles som om det skal være "revnet". Medmindre du har en kiropraktisk aftale på det tidspunkt, kan du føle behovet for at knække din nedre del af dig selv. Dette kan nogle gange give dig midlertidig lindring af enhver smerte du måske føler - i det mindste indtil du kan gøre det til en kiropraktor.

Løsn musklerne i din nedre ryg ved at strække dem. Hvis dine muskler er for spændte, vil du ikke kunne knække din nedre ryg.

Sid i en stol, helst med en høj ryg, og læg dine fødder fast på gulvet foran dig.

Vrid din overkrop i taljen til højre. Tag fat i ryggen af ​​stolen med din venstre hånd og drej så langt til højre som muligt, indtil du føler eller hører din nedre rygsprække.

Gentag denne bevægelse til venstre. Tag fat i stolen med din højre hånd og drej til du knuser din nedre ryg.

Tips

Hvis du ikke sidder op for dig, så prøv at ligge på ryggen. Bøj dit højre ben og drej til venstre, indtil knæet næsten rører gulvet. Gentag med dit venstre ben.

Advarsler

Spræng ikke din nederste del mere end to gange om dagen. Overdrive denne bevægelse kan forårsage mere skade end godt. Mange kiropraktorer støtter ikke individer, der krakker nedre ryggen alene. Det er deres opfattelse, at nedre ryg bør kun justeres af en autoriseret kiropraktor. Forsøg aldrig at knække din nedre ryg, hvis du har lidt nogen form for skade på dette område.

Del:
Kommentarer