Sådan Spot Fluid på lungesymptomer

Sådan Spot Fluid på lungesymptomer

Væske på lungesymptomer kan skyldes mange forskellige vanskeligheder. Den mest almindelige er en form for lungebetændelse, men det kan også skyldes lungekræft eller sjældent mesotheliom. Som følge heraf er det klogt at være opmærksom på væske på lungesymptomerne og hurtigt checket ud af en læge.

Lyt efter rasp eller rattled vejrtrækning.

Især hvis raspen eller rattle synes at være dybt inde i brystet, kan det være et tegn på væske på en lunge. Det kan også naturligvis være højere op og forbundet med bronchiale rør. En læge vil være i stand til at bestemme, hvor den er placeret.

Vær opmærksom på en vedvarende hoste.

Afskrive ikke en vedvarende hoste som bare allergier eller noget, du skal håndtere. En vedvarende hoste, enten produktiv eller uproduktiv, kan være et tegn på væske på lungen. Dette kan være en tidlig indikator for lungekræft eller andre alvorlige sygdomme og kræver en fuld diagnose.

Kig efter feber, smerter og træthed.

Disse influenzalignende symptomer kan også præsentere sig selv, når en patient har væske på lungen. Når de gør det, betyder det ofte, at patienten har viral lungebetændelse eller kæmper for en infektion i bronkialrørene og / eller lungerne. Hvis feberen stiger over 102, søg lægehjælp straks.

Bemærk og rapporter om kortpustetid.

For nogle patienter er det primære symptom på vand på lungen simpelthed åndenød. Væske kan samles omkring lungerne på grund af kongestiv hjertesvigt, lungekræft eller virus- eller bakterieinfektion. Når dette sker, kan åndenød optræde.

  • Se flere tips om identifikation af væske på lungesymptomer (lungebetændelse, lungekræft) nedenfor.

Tips

Ofte vil en røntgen eller en EKG bestilles for at teste og se præcis, hvilken hulrum væsken beboer. Dette vil også medvirke til at udelukke enhver chance for avanceret lungekræft. Få masser af hvile og undgå udsættelse for kold luft, mens du håndterer vand på lungen. At drikke rigeligt med klare væsker er normalt nyttigt for de fleste årsager til væske på lungerne. Tjek med din læge for at være sikker. Se relaterede artikler på denne side for mere sundhedsinformation og diagnosebistand.

Del:
Kommentarer