Sådan Spot Falske NBA Trøjer

Sådan Spot Falske NBA Trøjer

Sørg for at købe et autentisk sportsmemorabilia og ikke en falsk, når du køber din næste NBA-trøje. Hvis du køber en trøje fra en uautoriseret eller uofficiel NBA-forhandler, kan du ende med en forfalsket vare, der enten er en falsk eller en replik af den rigtige trøje. Autentiske NBA trøjer er dyre, så lær at identificere forskelle mellem en autentisk NBA jersey og en falsk, hvis du leder efter et køb på en live eller online auktion, pant shop eller via en privat sælger.

Tjek prisen, inden du kigger på og køber en NBA-trøje. Fra februar 2011 koster autentiske NBA trøjer i $ 200 til $ 300-serien. Trøjer annonceret som "nye" og priser på $ 35 til $ 100 eller mindre er mest sandsynligt falsk eller replikaer.

Pick up trøjen og kør fingrene over materialet. Føl ydersiden og indersiden af ​​trøjen. En ægte trøje føles glat, fordi den er lavet med polyester mesh materiale i forhold til en falsk trøje, der føles ridset eller ru, fordi den er lavet af billigere materiale. Kig efter løse snor eller slibede ender, der kommer fra jerseyen, hvilket angiver ringere kvalitet end materialet i autentiske NBA trøjer.

Kontroller sømmen på NBA-logoet, der er placeret på den øverste venstre del af brystet. NBA-logoer er broderet med forskellige farvede lag af syninger på autentiske trøjer. NBA-logoet på falske trøjer er en syet-på eller varmepåført patch.

Se på ærmerne på jerseyen. Teamlogo patches er syet på ærmerne af autentiske trøjer mod at være broderet på fakes. Navne og nummerplaster er lavet af twill og syet på eller varmebehandlet til autentiske trøjer i forhold til de varmepåførte klistermærker som falser og replikaer.

Find størrelseskoden nederst på venstre side af jerseyens forside. Størrelsen af ​​trøje skal vises i tynd skrifttype på ægte NBA trøjer sammenlignet med en bredere skrifttype på falske trøjer. Størrelsen og NBA-logoet skal være i samme højde og i forhold til autentiske trøjer.

Tjek de fine detaljer. Se på stavningen af ​​spillerens navn for at sikre, at det er korrekt, og at navnet matcher spillerens nummer på for- og bagsiden af ​​trøjen. Tjek teamfarverne for at sikre, at de er korrekte nuancer og ikke falmede eller forvrængede. Sørg for, at bogstaver og tal er justeret. Du kan identificere falske trøjer ved sådanne fejl.

Spørg sælgeren om jerseyens ægthed for at teste sin troværdighed. Hvis sælgeren ikke kan give oplysninger eller virker unnvikende, er trøjen sandsynligvis en falsk.

Del:
Kommentarer