Sådan spoler du Alkohol i din krop

Sådan spoler du Alkohol i din krop

Spyling af alkohol ud af kroppen er en måde at rense og afgifte. Alkohol er et giftigt stof i høje doser. Alkoholforgiftning kan føre til døden. Det kan også skade leveren, hvilket forårsager et væld af problemer, hvoraf nogle kan være livstruende. Folk ønsker at skylle alkohol ud af deres systemer af forskellige årsager. Der er enkle måder at fjerne alkoholen fra kroppen.

Drik mere væsker. Vand er en glimrende måde at skylle ud alle former for toksiner, giftstoffer og affald fra kroppen. Et dagligt indtag på omkring 64 oz. eller 8 kopper væske hver dag anbefales. Grøntsagssaft, frugtsaft og urtete er også sunde væsker, der hjælper med at fortynde stofferne, giftstoffer og toksiner i kroppen.

Gå hurtigt hurtigt. Fastgøring er en måde at rense kroppen ud og også give den en chance for selvhelbredelse. Der er mange måder at hurtige på, men fokus på lever, nyrer og hud er en af ​​de bedste måder at afgifte kroppen. En hurtig på kun 1 til 3 dage er ofte vellykket. Mange alkoholcentre indarbejder en hurtig ind i deres programmer.

Rens leveren. Leveren kommer til skade på grund af alkoholmisbrug. Leveren er et organ, der filtrerer ud mange giftstoffer, affald og skadelige stoffer fra kroppen. Ved at rense leveren er dette organ bedre i stand til at udføre sit arbejde. Urte retsmidler er effektive til at styrke leveren, få det til at fungere bedre. Melketistel er en populær urt til leveren. Urten er tilgængelig online og hos sundhedsforretninger. Andre gode urter til leveren er mælkebøtte og burdock root. Tag kun en lever urt ad gangen. Rådfør dig med en herbalist, hvis du har spørgsmål.

Træn. Øvelse er også en del af programmet for alkoholrensning. Motion hjælper kroppen med at helbrede sig selv. Det hjælper med at slippe af med toksiner ved at brænde fedt og derved frigive toksiner opbevaret i kroppens fedtvæv. Enhver form for motion er gavnlig. Walking anbefales ofte som en sikker og lavt indflydende form for aerob træning.

Del:
Kommentarer