SĂĄdan spiller du Wiffle Ball

SĂĄdan spiller du Wiffle Ball

Wiffle Ball er den tonede ned familie-sjov version af den største amerikanske tidsfordriv: baseball. Det spilles med en plastikfladder og hvad der omtales som en wiffle-bold. Wiffle bolden tager plads til baseball og er lavet af hvid plast. Det er hul og ligner schweizisk ost med huller for at få det til at flyve langsomt gennem luften. Sådan spiller du wiffle ball.

Opdel spillerne i 2 lige hold. 9 spillere et hold er den traditionelle standard, men det kan spilles effektivt med langt færre.

Bestem hvilket hold vil tage offensiven først. Det offensive hold vil slå og køre baserne, mens det defensive hold vil pitching og forsøge at mærke forseelsen med bolden.

Pitch bolden, hvis du er på forsvar. At sætte en wiffle bold vil tage nogle vænne sig på grund af den måde, en wiffle ball bevæger sig gennem luften. Når batteren rammer wiffle bolden, vil du prøve at mærke dem med bolden for at få en "out". Når du får 3 outs, skift til lovovertrædelse.

Bat bolden bøjet til dig, hvis du er på forseelse. Du ønsker at gå rundt om baserne uden at blive mærket af bolden.

Skift placerer hver 3 outs. Spil for 9 innings hvor en inning svarer til at hvert hold er i gang med en bat.

Score ved at udfylde et omgange omkring alle 4 baser under overtrædelse. Dette giver dit hold 1 point og betegnes som en "run". Holdet med de fleste løber i slutningen af ​​spillet bliver kaldt vinderen.

Del:
Kommentarer