Sådan spiller du vandpolo

Sådan spiller du vandpolo

Selv om vandpolo ikke er så almindelig som fodbold eller baseball, vinder det sig i popularitet. Med denne stigning er der et behov for at vide, hvordan man spiller spillet med vandpolo. Her er en nyttig vejledning med det grundlæggende i spillet.

Brug dine arme frem for dine ben, når du spiller. Dybest set er det fodbold, der spilles i vandet, ved at bruge dine arme til at kaste bolden ind i det andet holds mål. Kun målmanden får lov til at håndtere bolden med to hænder. Alle andre spillere må kun bruge en hånd, når play water polo.

Saml dit hold sammen. Et normalt hold omfatter 13 spillere, med 6 spillere og 1 målmand i vandet på en gang. Hver spiller træder vand hele spillet og kan ikke røre bunden af ​​poolen eller hænge på siden til enhver tid under spillet. At have nok spillere til at rotere ind og ud er vigtigt i vandpolo.

Spil spillet i 4 kvartaler fra 5 til 7 minutter afhængigt af konkurrenceniveauet. Der er en 2-minutters pause mellem kvartaler, og hvert hold har to 1-minutters time outs. Drej spillere kun ind eller ud først efter et mål, mellem kvartaler eller hvis en dommer udkaster en spiller.

Læg spillerne op på hver side af puljen og vente på dommerens fløjte, før de lunger for bolden, som enten er placeret midt i puljen eller faldt af dommeren.

Skyd bolden inden for 35 sekunder efter at dit hold vinder besiddelse af det. Hvis dit hold holder på længere tid end dette, tager det modsatte hold et godt kaste.

Del:
Kommentarer