Sådan spiller du tredje base i softball

Sådan spiller du tredje base i softball

De kalder tredje base det "varme hjørne" af en grund. Stående kun 60 meter fra en døddrejning med højre hånds krafthitters sving, blev den tredje baseman ofte udsat for et spær af højhastighedstogere og linjedrev. Men kom ikke for langt tilbage på dine hæle, fordi du også er ansvarlig for de bunts og squibs. Det kræver mod, hurtige hænder og en god kaste arm for at forsvare det varme hjørne.

Kend hvor man skal kaste jorden

Jordkugler til den tredje baseman kommer så hurtigt, at du skal forudbestemme, hvor du skal kaste bolden, før banen er afleveret. Hvis der ikke er nogen på basen eller der er to outs, kast bolden først efter at markere det. Med en løber på først og mindre end to outs, gå til sekund for et nemmere kast og starte et dobbeltspil. Med mindre end to outs og løbere i første og anden gang kan du røre den tredje base, hvis grounder bringer dig i nærheden af ​​posen og derefter kaster til først for at fuldføre et dobbeltspil. Du kan også beslutte at kaste hjem, hvis baserne er indlæst, og hvis du tror du kan smide ud løberen forsøger at score fra tredje base.

Placer dig selv på diamanten

Du vil være stående, hvor bolden er ramt. Du skal vurdere hitterens tendenser og prognose enhver form for krænkende strategi, de måtte bruge for at placere dig selv korrekt. Hvis batteren er højrehåndet og svinger med strøm, kan du spille et par trin ud over tredje bund. Hvis du tror, ​​at den modsatte træner skal ringe til en bunt, så spiller du et par skridt på infield græsset. Du kan beskytte den foul line i et ikke-dobbelt forsvar sent i et tæt spil eller spille godt af linjen for en lefty pull hitter. Tal op og spørg din træner til positionering vejledning, hvis du er usikker på, fordi det ændrer sig med hver smadre og ny situation.

Fly Balls i luften

Fang nogen linjedrev ramt i din retning. Chase og fange uheldige flyvebolde på din side af infield hele vejen til ude-play-hegnet, læn dig på dugout rækværk og hegn, hvis du skal. Spor enhver flyvende bold i nærheden af ​​dig på et retfærdigt territorium, men indrøm fangsten til shortstop eller venstre fielder, hvis de kalder dig væk. Med løbere på første eller anden, straddle tredje base på enhver bold til udkanten forud for et kast. Men hvis bolden er ramt i venstre felt hjørne med løbere på, kom ind mellem venstre fielder og catcher på infield græs. Afskår kastet på pladen, hvis det pålægges af fangeren, for at holde løbere fra at tage en ekstra base.

Fald i en defensiv holdning

Du ønsker at falde i en defensiv position, når hitteren gør kontakt, gør dig lys på dine fødder og klar til at slå på hårdt ramte bolde. Se kannen og kom ind i en timingrytme med banen. Tag et lille skridt med venstre fod og et større skridt med højre, og slip derefter i en atletisk position - fødderne er lidt bredere end skulderbredden fra hinanden, knæbøjninger, hængslet i hofterne med din vægt på dine kugler. Forlæng din handske, håndfladen op, lige ned og ud foran dig. Hit denne klare position, da bolden skriger til pladen, ved at vide, hvor man skal kaste bolden på en grounder og reagere på bolde, der rammes i luften.

Del:
Kommentarer