SĂĄdan spiller du Squash

SĂĄdan spiller du Squash

Spillet af squash er nemt at lære og er en fantastisk måde at komme i form og holde sig i form. Det kan spilles som et afslappende tidsfordriv eller som en konkurrencedygtig sport og rummer blandede hold såvel som enkeltpersoner. Der kræves lidt udstyr, og reglerne er nemme at lære

Lær reglerne i spillet. Du kan lave forskning online, se i en bog eller spørge en stipendiat squash-spiller for en forklaring af reglerne.

Begynd rallyet. Spillet kræver to spillere, hver med en racket, der skifter bolden mod en stor mur i retten. For at rally starter en person ved at betjene bolden fra en af ​​servicebokse for at ramme væggen og rebound til den anden spiller.

Serveres ordentligt. Servicekuglen skal ramme væggen mellem de to røde vandrette linjer. Den øverste røde linje repræsenterer grænsen uden for grænsen, og den nederste tynde linje repræsenterer servicelinjen. Bolden skal lande i kvarteret over for serviceboksen, hvorfra den blev serveret.

Fortsæt rallyet. Når bolden er blevet serveret, ignoreres de røde linjer. Modstanderen rammer bolden, og rallyet fortsætter, indtil bolden enten rammer udlinjen, hopper før det rammer væggen eller rammer bundlinjen (også kaldet tin).

Hold score. Hver kamp af squash varer enten tre eller fem runder. Hver runde slutter, når en spiller rammer bolden ud eller får i alt ni point. Den første konkurrent til at nå ni point i en runde vinder den runde. Kun serveren kan vinde point; Men hver spiller har chancen for at skiftes til hver runde.

Del:
Kommentarer