SĂĄdan spiller du Skins i en Golf Scramble

SĂĄdan spiller du Skins i en Golf Scramble

Golf udvalg har et bredt udvalg af formater at vælge, når man administrerer en golf turnering. Et af de mest populære formater er scramble. Dette er meget udbredt under velgørenhedsbegivenheder. Et andet populært format er et skinspil. Skins spil er populære begivenheder for individuelle spillere. Faktisk vil du ofte se skinspil fjernsynet mellem en lille gruppe PGA- eller LPGA-spillere. At vinde en hud i disse hændelser kan være yderst vanskelig. Under skinshændelser kan der være så lidt som en hud vandt, hvilket vil være en betydelig mængde værd.

Spil et scramble-format i et hold på to, tre eller fire spillere. Hver spiller rammer et tejeskud. Gruppen vælger det bedste drev, og hver spiller træffer fra det valgte sted. Hver spiller vil typisk placere bolden inden for en klublængde af det originale skud. Fortsæt på denne måde, indtil bolden er holed. Kuglen skal holdes i samme tilstand for hvert skud. For eksempel, hvis bolden er i groft, skal det forblive i groft. Hvis bolden er i en bunker, skal det forblive i en bunker, selvom en klanglængde vil nå det grove.

Deltag i et skinspil, hvor der er en værdi placeret på hvert hul. Skind er værd at en bestemt dollar beløb eller point værdi. Når en spiller har den laveste score på et hul, vinder han en hud. Hvert hul er værd at en hud, derfor er der i en runde i alt 18 skind til rådighed.

Kombination af et scramble format og skins spil er ret nemt. Hvert hul er værd at en hud. Et udvalg vil bestemme, hvad hver hud er værd, uanset om det er et punktsystem eller en monetær værdi. Ethvert hold med den laveste score på et hul vinder en hud.

Hvis der er et slips pĂĄ et hul, er der to muligheder.

Med en ville en hud overføre til det næste hul. For eksempel, hvis huller 1 til 14 er bundet, og et hold vinder det 15. hul, vinder det 15 skind.

Da arrangementet er en scramble, kan der være over 20 hold, der deltager. Med de mange hold er ekstra huller ikke en mulighed.

Således kan det andet resultat tilbyde en hud til ethvert hold med den laveste score på et bestemt hul. Under dette format er et halveret hul ikke noget værd. Dette er den mere logiske mulighed.

Del:
Kommentarer