Sådan spiller du sikkerhed i fodbold

Sådan spiller du sikkerhed i fodbold

Sikkerhedsstillingen kræver en spiller, der besidder attributterne til fodbold intelligens, hastighed og styrke. En sikkerhed skal hurtigt afgøre, om lovovertrædelsen går forbi eller kører bolden. Hvis et pass er muligt, kan en sikkerhed hjælpe med at forsvare den hurtigste modstanderens modtagere. Hvis en løb er sikker, er det behageligt at flyde til boldholderen og levere en kraftfuld tackle. Der er to sikkerhedsstillinger om forsvar, fri sikkerhed og stærk sikkerhed.

Fri sikkerhed: Forsvarets "centerfielder"

Den frie sikkerhed er mere tilbøjelig til at være hurtigere og bedre passere fangstfærdigheder end den stærke sikkerhed. Derfor er den frie sikkerhed involveret i dybpasset dækning, der kun kræver en af ​​sikkerhedsforanstaltningerne. Den fri sikkerhed patruljerer midten af ​​feltet, hjælper cornerbacks og linebackers til at forsvare passruter, og sørger for, at ingen modtager får ham. Hvis forsvaret spiller mand-til-mand-dækning, dækker den fri sikkerhed den anden modtager til den side af feltet.

Stærk sikkerhed: Linebacker Assistant

Normalt er den stærkere og mere fysiske type af de to sikringer, den stærke sikkerhed på linje med den side af banen, hvor lovovertrædelsen har flest spillere. Den stærke sikkerhed vil linse op et par meter tættere på bolden for at hjælpe med at stoppe lovovertrædelsen fra at køre bolden, men det kan også falde i pass dækning, hvis defensiv opkald er Cover 2 - pass dækning, hvor de to sikkerhedsforanstaltninger deler dyb forsvarer dækning. I mand-til-mands dækning dækker den stærke sikkerhed typisk den stramme ende.

Forbereder at spille sikkerhed

Det første skridt i retning af at blive en sikkerhed indebærer at gå gennem vægterumsdøren. Træningsøvelser i overkropsvægten vil hjælpe med at udvikle stærke skuldre, bryst og rygmuskler - for at levere solide hits på kuglelejer - mens træning i kropsvægten vil give en stærk og solid base - for at aflede hits fra større offensiv blokeringsapparater. Agility træning er en anden conditioning mainstay for en sikkerhed. Øvelser, der involverer hastighedsstiger, hoppetov og plyometriske kasser, vil gøre det muligt for en sikkerhed at blive bedre til passdækning.

Holdning for en sikkerhed

En sikkerhed skal starte i en afbalanceret atletisk holdning. Brystet er over knæ og knæene er lidt bøjede. Fødderne har skulderbredde fra hinanden, den indvendige fod lidt bag med tåen justeret til hælen på den modsatte fod, og kropsvægten er ligeligt fordelt på fodboldene. Tænk på "kreditkort" hæle, med hæle fra jorden lige nok til at skubbe et kreditkort nedenunder.

Bliv tekniker

For at afgøre, om spillet skal være et løb eller et pass, skal du se på det offensive tackle. Hvis tackleens vægt ser ud til at være lænet fremad, er et løbespil sandsynligt. Hvis tackle vægt er fordelt ligeligt, er leget et pass. En sikkerhed i Cover 2 pass defense kan også se på den brede modtager. En udløsning til ydersiden betyder en falsk eller en tilbagekoblingsrute. Hvis det er et løbespil, vil modtageren løbe lige ved hjørnesparken for at blokere, så en sikkerhed skal hurtigt komme i løbestøtte. En modtager, der frigiver til indersiden, kan køre en skråning eller en krydsrute væk fra sikkerheden, eller være forberedt på en hjørnerute, hvis modtageren passerer hjørnebacken.

Del:
Kommentarer