Sådan spiller du Shortstop i softball

Sådan spiller du Shortstop i softball

Shortstop kan være en hektisk position på infield lineup. Shortstop skal være god til fielding bolde og hurtigt komme dem til deres destinationer, samtidig med at de beslutter, hvornår de skal hjælpe med at dække andre stillinger på infielden. En otte væbnede shortstop ville ikke skade.

Oplad på slow-rolling bolde i stedet for at vente på dem at komme til dig. Øv denne teknik med din kaste hånd, fordi du ikke behøver at trække bolden ud af handsken, så du sparer tid.

Vær forberedt på at hoppe og slå ned hits, så de ikke gør det til udebanen. Stillingen mellem 2. og 3. kan se en masse handling, da de fleste hittere er højrehåndede. Du kan spare værdifuld tid på et spil, hvis du kan slå bolden ned.

Vær klar til at skifte positioner. Hvis bolden er ramt til højre eller højre midtpunkt, går den anden baseman ud for at hjælpe med at markere bolden, og shortstoppen dækker basen. Hvis bolden er ramt til venstre felt eller venstre midtpunkt, vil shortstop gå ud, og den anden baseman vil blive for at gøre basen afspilning.

Ring flyvebolde, så dit område ikke bliver overbelastet med andre infielders, der forsøger at hjælpe.

Kaste bolde hurtigt for at gøre spillet. "Shortstops skal have enorme arme og store handsker til alt, der kommer deres vej", siger Ray VanderMay, kvinders softball coach på Seton Hall University.

Del:
Kommentarer