Sådan spiller du Short Center i Softball

Sådan spiller du Short Center i Softball

Softball, i modsætning til baseball, giver dig mulighed for at have 10 spillere i feltet på forsvar. Og mens du kan vælge at placere denne 10-stjernespiller hvor som helst, vælger de fleste teams at få ham til at spille en short-center position. Det er ikke den sværeste position at spille, men det er utrolig vigtigt i gennemførelsen af ​​dit holds forsvar. Så her er hvordan man spiller den korte midtposition i softball.

Short Center Position i Softball

Sæt den rette person på kort center. Dette er ikke en position for alle. Det er ikke helt en outfielder, og det er ikke helt en infielder. Det er et sted imellem, så den rigtige person til jobbet skal have en blanding af de to færdigheder... Hun bliver nødt til at kunne fange flyvebolde. Selv om hun ikke er ligefrem en outfielder, vil dit korte center sandsynligvis fange nogle flyvebolde, så sørg for at hun kan fange dem. Og det er ikke bare at flyve bolde, det vil sandsynligvis være ting som line drives. Hun skal også kunne markere nogle hårde jorden bolde, så hun bliver nødt til at kunne spore dem og hente dem rent. Fejl fra det korte center vil altid føre til en ekstra base, så sørg for at hun er glat.

Placer personen i den rigtige position. Selv om hun hedder "short center", burde hun ikke bare spille foran midtbanespilleren. Det ville ikke virkelig hjælpe dit forsvar meget. Den rigtige dybde for et kort center er omkring halvvejs mellem infielders og outfielders. Og lateralt vil kortcentret være mest effektivt, hvis hun spiller til batterens stærke side omkring en tredjedel af vejen mod venstre eller højre fielder. Det betyder for en højrehåndet batter, ville det korte center spille omkring en tredjedel af vejen mod venstre fielder; For en lefty ville kortcentret spille omkring en tredjedel af vejen mod den højre fielder. Dybden forbliver den samme, selv om det kan ændre sig i overensstemmelse med, hvor langt du tror, ​​at smeten kan ramme bolden.

Afskåret så mange bolde som muligt. Det korte center skal forsøge at nå så mange bolde som muligt. Hvis der er en linie kørsel til udebanen, vil det altid hjælpe dit forsvar, hvis det korte center kan komme til bolden. Da hun spiller lavere end de normale outfielders, når det korte center kan komme til en bold og skære det af, er der en langt større chance for, at det vil holde batteren fra at fremføre en ekstra base end hvis bolden kom helt til en outfielder.

Placer dem i henhold til hitteren. Hvis du ved, at der er en stor hitter op til flagermus, kan du ændre din outfielder lineup. Hvis batteren er en stor bopper, kan det være spild at have et kort center. Så sommetider holdets vilje til en firemands udebane med alle fire spillere på samme dybde: en venstrefielder, en højrefielder, en højre midtfielder og en venstre midtbanespiller. Denne slags positionering har en anden effekt end en med et kort center. Den fire-tværs udebane kan give dig en bedre chance for at holde en stor hitter til en single i stedet for at give ham et stort hit. Din strategi er at give op den bløde linjedrev single og forsvare den lange bold. Ikke en dårlig spilplan.

Del:
Kommentarer