Sådan spiller du Right Field i Softball

Sådan spiller du Right Field i Softball

Højre felt er en vigtig position, der næsten altid forsøger at løbe fra løberen ved første base. Du bør være god til at fange på farten og gøre lange kaster tilbage til diamanten til spiller på baserne.

Vær i position, når bolden er pitchet, men vær klar til at bevæge sig, når bolden er ramt.

Overvåg flyvebolde og position dig selv i overensstemmelse hermed. Du vil lede til et aflytningspunkt og møde bolden. Hvis du kører tilbage, kig på bolden i stedet for hvor du går, så du ikke vil miste det.

Fortsæt løb, når du tager bolden og bruger den momentum til kastet. Dette vil hjælpe dig med at kaste bolden længere.

Husk at flyvebolde kun er en lille del af dit job. Du vil også markere base hits og være den første baseman backup. Når du markerer bolden kaster du først med det første for at skære løberen ud. Hvis hun allerede er forbi først, skal du skære hende af i anden.

Oplad på jorden bolde med dine hænder ud. Hvis bolden er på den modsatte side af din handske, og du skal krydse for at få det, drej på fodkuglerne i stedet for at bøje i midten - dette vil hjælpe dig med at balancere.

Kaste bolden overhånd for at holde det hurtigt og lavt til jorden. Overvej lave, one-hop kast, da de sparer tid og dækker mere afstand.

Del:
Kommentarer