SĂĄdan spiller du Power forward i Basketball

SĂĄdan spiller du Power forward i Basketball

Kraften fremad position i basketball kræver normalt en kombination af størrelse og styrke. Kraften fremad spiller sædvanligvis i posten (tæt på kurven) og skal genvinde og effektivt score fra det pågældende område. Da de højeste spillere generelt spiller tæt på kurven, skal en kraft fremad bruge sin krop til at skabe adskillelse fra højere forsvarere og skabe vej til kurven.

Forbrydelse

Etablere dig selv på den nederste blok af nøglen. Brug din krop til at beskytte din forsvarer med din ryg mod kurven og dine øjne på boldhåndtereren. Bøj dine ben og brug en fri hånd til at lokalisere forsvareren bag dig. Hold din anden hånd fri til at ringe til bolden.

Fange basketballen og bring den tæt på brystet med to hænder. Mindre spillere vil angribe bolden fra neden og højere spillere vil angribe bolden fra oven over. Ved at sikre bolden med to hænder og holde det tæt på din krop, køber du dig selv et sekund, før du beslutter dig for at tage et skridt.

Følg tilstedeværelsen af ​​din forsvarer. Hvis forsvarsspilleren spiller dig inden i malingen, skal du tage en kraftdribbel mod bøjlen samtidig med at du forsvarer forsvareren med dit forben. Dette skridt, kaldet et drop-trin, skaber en let layup og beskytter mod mindre vagter og større fremadrettede og centre.

Hvis forsvareren spiller udefra, kan du tage et faldstrin mod midten af ​​banen eller forsøge at score ved hjælp af et krogskud. For at prøve et krogskud skal du placere bolden i din yderside, placere dine skuldre sidelæns mod kurven og skyde bolden i en opadgående fejning. Dette hook shot skaber en høj buet og plads mellem den defensive spiller, der gør det svært at blokere.

Forsvar og Rebounding

Stå mellem din modstander og kurven. Beskyt basislinjen ved at skygge lidt til den side af modstanderen. Hvis din modstander skaber en mismatch med størrelse, forsøger du at forside modstanderen ved enten at placere dig selv imellem modstanderen og boldhåndtereren eller til dels at skabe en armvagt for at forhindre et pass. Når du forsider en modstander, skal du prøve at bakke din modstander under bøjlen, så han ikke har en klar vinkel til basketballen. Dette vil også begrænse det rum, som boldenhåndtereren har til at løbe et pass over dit hoved.

Forsvar din modstander med bolden ved at placere begge arme lige op i luften og ikke nå ind. Enhver form for vinkelret vinkel eller at nå mod modstanderen sandsynligvis vil resultere i en fejl, der kaldes af dommeren. Ved at placere dine arme lige op i luften og opretholde en solid base med dine ben, mindsker du chancen for at en fejl bliver kaldt. For at bevare denne position som modstanderen bevæger sig, skal du glide dine fødder hurtigt og forblive firkantet med din modstander. Enhver kontakt, der oprettes, mens du bevæger dig eller vinkler sandsynligvis, vil resultere i en fejl.

Find din modstander straks, når et skud går op. Hvis han er i nærheden, skal du oprette en armstang ved hjælp af din underarm til modstanderens bryst. Strik ikke modstanderen, men vær fast nok til at forhindre modstanderen i at komme inde i dig. Mens du etablerer din position med armbjælken, skal du blokere din modstander med dine ben og krop, når du vender op til kurven. Hold din bagside ud for at opnå balance og bøj dine ben for at forberede sig til at hoppe om nødvendigt.

Når du har etableret dig selv mellem modstanderen og kurven, skal du passe på, at bolden kommer ud af fælgen og angribe det på sit højeste punkt. Fastgør bolden med to hænder. Forsøg at sætte bolden op igen uden at bringe det i kroppen. Denne hurtige reaktion giver dig en fordel over forsvareren i scoring. På forsvar skal du beskytte bolden med din krop, indtil spillerne er klar, så send bolden til en vagt og løbe ned til din offensiv position i den anden ende af gulvet.

Del:
Kommentarer