SĂĄdan spiller du Point Guard Som Chris Paul

SĂĄdan spiller du Point Guard Som Chris Paul

Chris Paul er en af ​​de elite point vagter i NBA. Han har ført ligaen i assists per spil flere gange, hvilket viser nogle af de hurtigste hænder i ligaen. Han lærte at dominere en stormans spil som en lille spiller på 6 fod høj og 175 runder. For at spille som Paul, skal du udvikle utrolige driblingskompetencer, fantastisk domstolssyn, et godt skudområde, fremragende fitness og en uhyggelig følelse af forventning.

Lær at drible godt

Lær at dræbe usædvanligt med dit hoved op under stationære øvelser. Derefter går du derfra med skiftende hænder, går bag din ryg, dribler på kørslen, væver omkring objekter, krydser over og så videre. Paul lærte basebilledet i basketballkampe og raffinerede sin dygtighed med ubarmhjertig praksis derhjemme. "Jeg kom altid til det punkt, hvor jeg kunne gøre de samme øvelser med to basketballs," sagde Paul i en instruktionsvideo til ESPN RISE.

Lær at drible hårdt

Pund basketball hårdt i hver øvelse du gør. Lær at styre bolden på dette hårde tempo, så du kan styre det i spil, når din adrenalin pumper. "Hvis jeg kan styre dribbling det så svært, kan jeg let styre det driblende blødt," forklarede Paul i en ESPN RISE video. Brug disse hårde dribbler til at slå forsvarere, der når ind for at stjæle. Hårde dribbinger opretter også ændringer i takt-bevægelser.

Udvikle begge hænder

Lær at bruge din "off hand" så dygtigt som din dominerende hånd. Hvis du har højrehåndet, arbejde din venstre hånd i dribbende øvelser. "Gør det altid med begge hænder, så du ikke får endimensionale", siger Paul, der er højrehåndet, i ESPN RISE videoen. "Når mænd tvinge mig tilbage, bliver jeg faktisk begejstret. Jeg føler, at jeg faktisk dribler bedre med min venstre end min højre hånd."

Master Passing Fundmentals

Lever passerer, der sætter holdkammerater i stand til at skyde. Sæt det rigtige spin på bolden ved at skubbe dine tommelfingre ned på et hoppekort eller gennem et brystpas. Levering passerer til holdkammeratets skydeskuffe, typisk ved brystet. "Du skal give ham bolden præcis, hvor han vil have bolden," sagde Paul i en Jordan Superstar Basketball Camp-video.

Udvikle god timing

Lær at oprette holdkammerater til åbne skud ved at spille en masse basketball og føle rytmen af ​​spillet. Denne evne kan ikke styres i individuelle øvelser. "Timing er afgørende," sagde Paul i en Jordan Superstar Basketball Clinic-video. "I basketball er et sekund for sent en omsætning."

Udvikle optagelsesomrĂĄde

Force forsvarere for at beskytte dit hopskud. Paul er blevet en mere effektiv lang række shooter siden han ankom i NBA, hvilket forbedrede både hans rækkevidde og nøjagtighed. Forsvarere kan ikke forsvinde af ham for at nægte hans dribble-drev og hans penetration passerer. Punktvagter, der trækker i forsvarere, er mere i stand til at skabe muligheder for andre.

Ramte vægtrummet

Byg en atletisk krop, hvis du vil spille som Paul. I starten modstod han vægttræning, idet han frygtede for, at det ville blive voldsomt, ville sætte ham ned. Men Paul realiserede hurtigt, at han havde brug for mere styrke og bedre fleksibilitet. "Nu ved jeg, at det hjælper mig med at håndtere kontakten hver nat," fortalte han Stack. "Det handler ikke om at blive stor og omfangsrig; Det handler om at forhindre skader og få min kerne stærk. "

Fortsæt med at udvikle nye bevægelser

Brug offseasonen til at udvikle nye rynker i dit spil. Udvikle dribbel bevægelser, som modstandere ikke har set før. "Hvert år kommer jeg ind i NBA, jeg vil gerne bringe noget nyt," fortalte Paul Stack i et interview. "Lad gutta gætte. Lad dem aldrig vide, hvad der kommer næste gang."

Del:
Kommentarer