Sådan spiller du Pea Pool

Sådan spiller du Pea Pool

Ærbassin, også kendt som Kelly pool, er et billardspil spillet på et standard poolbord. Spillet spilles med en gruppe mennesker og et bestemt antal bolde, hver spiller skal synke, før de vinder spillet. Sinkende bolde er ramt med de samme regler, og en normal 16-kuglesæt bruges til gameplay, men spillet er forbi, så snart en spiller synker alle de bolte, der er tildelt ham.

Saml to eller flere spillere sammen for et spil og hæld bolde som du ville i et normalt poolspil, hvor alle 15 bolde rackede sammen på den ene side af bordet i en trekant.

Placer 1-kuglen foran på racket, 2-kuglen på racketens højre hjørne og 3-kuglen på racketens venstre hjørne.

Fyld en flaske med 15 "ærter" eller små nummererede genstande, nummereret en til 15. Skub flasken og fjern ærterne en efter en og giv hver spiller i spillet en ærte, som skal holdes privat.

Tillad en spiller at bryde stativet med et skud. Hvis en bold er lavet, skyder den næste spiller ved den laveste nummererede bold på bordet. Kuglen behøver ikke laves, men det skal være den første bold, der kontaktes med kuglebolden. Spilleren skydning kan gøre nogen bold så længe den laveste bold er det første hit. Når spilleren ikke har lommet en bold, er det den næste spillerens tur, i rækkefølge tilbage til den første person, og holder den samme rækkefølge hver gang rundt.

Tag bolden i hånden og spil kuglekuglen hvor som helst på bordet efter personen før dit skudt ridser. Hvis din bold allerede er blevet lommen, skal du fortsætte med at skyde på de laveste nummererede bolde på bordet og sørg for at meddele, at din bold blev lommet, inden du skyder din næste tur. Spillet er forbi, når en spiller synker bolden, der svarer til deres private nummer. Hvis ingen spiller synker deres eget nummer, er spillet forbi, når alle private bolde er lomme.

Spil det næste spil i et bestemt antal spil efter det første spil er afsluttet. Bestem en vinder ved at beregne antallet af point fra hvert spil. De tildelte point er som følger:

To point fra hinanden spiller til en spiller, der lommer deres egen bold Et point for lovligt at pocketing en anden spilleres bold Et point tabt, hvis din bold er lommet af en anden spiller

Dobbel punkterne for det andet spil og lad spilleren, der lommede den sidste private nummerkugle, starte det næste spil.

Del:
Kommentarer