Sådan spiller du One-on-One Half-Court Basketball

Sådan spiller du One-on-One Half-Court Basketball

En bold, en bøjle og en modstander er alt hvad du behøver for at spille en-til-en basketball. Arbejde med dit spil, få god motion og have det sjovt.

Vælg et scoringssystem til dit spil. De fleste rekreative spil belønner et point for normale skud og to point for skud ud over trepunktslinjen. Du er velkommen til at bruge konventionelle to- og trepunkts scoring, hvis du foretrækker det.

Indstil en vindende score. One-on-one hoop spil slutter normalt på 11 point. Også fælles er 7-, 15 og 21-punkts spil. Indstil en høj vindende score, hvis du bruger konventionelle scoring.

Beslut derefter om besiddelse. Vinderens outs (eller "gør det og tag det") giver dig bolden tilbage, efter du har scoret. Forladerens outs giver bolden til din modstander efter at du har scoret.

Bestem et clearingpunkt: et sted hvor hver spiller skal tage bolden efter at have vundet en modstanderens ubesvarede skud. Dette skaber kontinuitet ved at give begge spillere mulighed for at oprette til næste spil. Trepunktslinjen bruges næsten altid som et clearingpunkt.

Start spillet, når du er færdig med at argumentere over, hvem der får bolden først (eller vær stille og tag et frie kast for at bestemme).

Ring dine egne fejl, da de opstår. Enig om, om du bare vil have forsvar til at ringe til fejl, eller bare forseelse (eller nogen som helst). Bestem mellem skydefri kast og tildele besiddelse til den spiller, der har været fouled. Når det er besluttet, hold dig til valget.

Kør bolden tilbage til clearingpunktet. Rematches giver den tabende spiller en chance for indløsning, samtidig med at vinderen får mulighed for yderligere gloating.

Del:
Kommentarer