Sådan spiller du Nassau Golf Game

Sådan spiller du Nassau Golf Game

Nassau er en scoringsvariation af golf, der tildeler point for at vinde hver halvdel af konkurrencen sammen med hele konkurrencen. De tildelte point kan være standard for alle tre kategorier af scoring, eller de kan justeres baseret på golfbanens vanskelighed. Holdet med de fleste point i slutningen af ​​spillet Nassau er vinderen.

Form teams med to til fire personer til at spille et spil golf. Nassua kan spilles, mens de enkelte spillere konkurrerer mod hinanden.

Bestem scoring af Nassau før spillet starter. Traditionelt tillader Nassau's scoringsmetode et point for holdet med den laveste score i de første ni huller, et point for holdet med den laveste score i de sidste ni huller og et point for holdet med den laveste kombinerede 18-hullers score. Dette giver mulighed for i alt tre point. En anden scoring variant indebærer tildeling af to point for holdet med den laveste samlede score og et point for hver halvdel af kurset.

I alt holdets score efter ni huller. Tildel holdet med det laveste score et point. Hvis der er et slips, modtager hvert hold involveret i slipset et punkt.

Gentag trin tre for anden halvdel af golfbanen, alt sammen holdets score for huller 10 til 18. Tilføj ikke holdets score for huller en til ni til denne total.

Tilføj op holdets samlede score for alle 18 huller. Indtast antallet af point du har fastslået på forhånd til holdet med den laveste score. Hvis der er et slips, skal du bruge holdets scoringer fra huller 10 til 18 som en slipsbryder. Hvis der stadig er et slips, skal du bruge scorerne fra huller en til ni. Hvis slipset forbliver, tildele hvert hold i slipset pointene for at have den laveste total score.

Del:
Kommentarer