Sådan spiller du Muggle Quidditch

Sådan spiller du Muggle Quidditch

Quidditch var oprindeligt en fiktiv sport, der blev populær af forfatter J. K. Rowling i sin Harry Potter-bogserie. Muggle Quidditch er forskellig fra Wizard Quidditch, fordi der ikke er nogen magisk eller flyvende kostespiel involveret, og spillet er spillet af ikke-magiske folk, kendt som muggles, i stedet for guider. Læs videre for at lære hvordan.

Spillerne

Saml 14 spillere til at lave 2 hold på 7. Hvert hold har 2 Snitchers som styrer snitchen ud over deres 7 spillere.

Vælg tre "chasers" for hvert hold, som vil være de eneste, der har lov til at skyde quaffle (som kan være volleyball, basketball, dodge ball eller beanbag) i en af ​​de tre hoops på deres modstanders side for at score. Chasers har ingen fysisk kontakt med hinanden, undtagen at mærke chaserne fra det andet hold. Når mærket er mærket, skal chaser med quaffle slippe det.

Vælg to "beaters" for hvert hold, der står på hvert hjørne af banen og kast de to "bludgers" (skumkugler) i modstanderne fra deres hjørne (eller de kan tjene dem med tennisrackete). Beaters skal forblive i deres hjørner, medmindre de henter en bludger. Hvis en chaser rammes af en bludger, skal han slippe quaffleen, hvis han har det i sin besiddelse og fryser i fem sekunder; hvis en beater er ramt af modstanders bludger, skal han smide sin bludger over skulderen og fryse i ti sekunder.

Vælg en "keeper" for hvert hold, der blokerer de forsøgte mål, som chaserne kun har med sine hænder. Han kan ikke træde ud af den lille halvcirkel, der er markeret omkring målet og kan fange quaffleen til at kaste den til en af ​​hans medkammerater. Hvis en målmand rammes med en bludger, skal han fryse i 3 sekunder.

Vælg en "søger" for hvert hold, som vil forsøge at fange den gyldne snitch (en ping pong bold) i en spids hat og vinde spillet for deres hold. Den gyldne snitch er ikke sat i spil indtil femten minutter i spillet. Hvis en søgende rammes af en bludger, skal han fryse i fem sekunder.

Vælg fire snitchers, der er neutrale og ikke på begge hold for at stå på siderne af banen. De kaster sniken over marken fra side til side, og de søgende forsøger at fange den. De kan smide det, når de kan lide det; bolden behøver ikke løbende at være i spil.

Spillet

Skyd quaffle gennem et af de tre modsatte holdets hoops for at samle ti point for holdet.

Tab 5 point for holdet, hvis en spiller bryder en regel.

Afslut spillet og saml 150 point til søgende hold, der fanger snitchen.

Vind spillet ved at have flest point ved kampen.

Del:
Kommentarer