SĂĄdan spiller du Lawn Bowls

SĂĄdan spiller du Lawn Bowls

Uanset om det hedder bocce, bowling på de grønne eller græsplæne skåle, kan græsplænen spore sin oprindelse til et spil kaldet skittles, der blev spillet af egyptere. Plænekøller har fulgt samme regelsæt siden dets første indspilte kampe i det 13. århundrede. Selvom der har været mindre variationer i udstyr og protokol, er spilplæne bowling forblevet stort set ensartet over hele verden.

Lær reglerne i spillet. For at starte et spil kaster en spiller en lille hvid målkugle kaldet "jack" mindst 75 fod ud i rinken. Spillere drejer sig om og kaster og ruller den større skydespil, kendt som skåle, på jacken. Spilleren med skålen tættest på jacken i slutningen af ​​runden scorer et point for hver skål, der er tættere på jacken end modstanderens nærmeste skål. Spil kan spilles til et bestemt antal point eller over et forudbestemt antal runder.

Opdel i to lige hold. Du kan spille en på en eller to på to. Vend en mønt for at se hvem der går først. Den, der vinder møntet, bliver nødt til at levere jacket til at begynde at spille. En spiller skal have en fod på måtten for at levere sin jack. Jacken er centreret i rinken, og den spiller, der leverede, får først skuddet.

Tag mål og redegør for skålens vægt og terrænet på marken og skyt. Alle plæneskåle er forspændte, hvilket betyder at den ene side er afrundet mere end den anden. Dette gør skålen til den ene side, indad eller udad, når den bevæger sig langs marken. Du kan højne dit skud, rul det og anvende spin. Hvis en konkurrents skål er nærmest jacket, sigter du efter det. At slå de andre skåle ud af vejen er en del af spillet.

Score dine runder Spilleren med skålen tættest på jacken, når alle har skudt, er kvalificeret til at score. Tale punkterne som du går sammen. Hvis du spiller til en score, vinder den første spiller til at nå det. Hvis du spiller et antal runder, er spilleren med den højeste score i slutningen af ​​disse runder vinderen.

Del:
Kommentarer