Sådan spiller du Infield i Softball

Sådan spiller du Infield i Softball

At spille infield i softball kræver spillere, der er hurtige og opmærksomme såvel som i stand til at kaste præcist. Frem for alt skal infield-spillere være opmærksomme på hver spiller på holdet, også i udlandet. Infielders funktion til defensivt at forhindre modstanderen i at nå baserne, men også at relay bolde, der er blevet ramt i udebanen. Infield består af følgende spillerstillinger: første base, anden base, tredje base, kort stop, catcher og pitcher. Hver af disse positioner ser en masse handlinger i løbet af det gennemsnitlige softball spil. Følgende trin er et must at følge for at være en bedre infielder. Mens de virker grundlæggende, er det vigtigt at bemærke, at mange langtidsspillere mister deres evne til at spille hurtigt og effektivt, når de ikke anvender grunde til infielding. Kommunikation blandt infield-spillere er nøglen til at have et vellykket forsvar i softball.

Kør aldrig for at fange en bold med din handske ned. Den tid det tager dig at dreje din handske oprejst er bare nok tid til at holde dig fra at fange bolden. Så hold den handske op for hurtigere fangster. Plus, du har den ekstra fordel at være i stand til at fange en whiz ball ramt direkte til dig, mens du bemandrer første, anden eller tredje base.

Brug altid en hånd til at lukke din handske. Har dine nogensinde set fans greb deres hoved i frustration, når en bold humler ud af handsken? Brug din anden hånd til at forsegle aftalen ved at lukke din handske. Dybest set, fange hver bold muligt ved hjælp af begge hænder.

Placer din krop i en advarselsposition, når du spiller infielden. Bliv lav med bøjede knæ og dit hoved op. Vær opmærksom på, hvor løberne er og altid være opmærksomme på, hvad din krukke gør.

Husk at du måske skal dække en anden position. Hvis du er placeret på tredje base og shortstop går tilbage for at fange en flyvebold, er du nu ansvarlig for tredje base og eventuelle tilbagebydende bolde. Et andet eksempel er, når den anden baseman spiller halvvejs mellem første og anden base, flyttes shortstop til at dække anden base, hvis det er nødvendigt.

Forbered dig på bolden for at hoppe. Selv det bedst vedligeholdte felt kan til tider være svært og stenigt. Det er ikke sjovt at blive fastgjort i ansigtet med en softball og meget værre, når du får whacked i øret. Bounces på marker er aldrig forudsigelige, så hold din handske op og beskyt din krop.

Læs op på din liga regler. Der er ikke brug for at blive vred på dommeren, hvis du ikke har nogen anelse om, hvad de rigtige softballregler er. Spørg din træner for en kopi af ligastillingsboken for et opfriskningskursus.

Del:
Kommentarer