Sådan spiller du Home Run Derby

Sådan spiller du Home Run Derby

Hvis du ikke har tålmodigheden til et rigtigt spil baseball og bare vil slug det ud og slå hjem løber, home run derby er en god konkurrence for dig. Der er to måder at spille home run derby - spiller ni innings, som de gjorde i 1950'erne tv-show, eller spille til ti outs, som de gør i Major League Baseball hvert år før All Star Game.

Ni Innings

Bestem hvilken spiller vil bat i den besøgende halvindgang og som vil bat i hjemmehalvdelen. Den besøgende spiller vil bat først.

Begynd at spille ved at have en pitcher kaste batting praksis stil pitches til besøger smeten. Smeten kan lade så mange pladser, som han ønsker at gå forbi, men hver gang han svinger, vil det resultere i enten en ude eller et hjemløb. Enhver bold, der ikke rydder hegnet på retfærdigt område, er en ude.

Pitch til batteren indtil han akkumulerer tre outs. Derefter bør hjemmet røberen bat på samme måde og med de samme regler som besøgerne gjorde.

Spil ni innings og erklære den spiller, der ramte de fleste hjemmehold i ni omgange vinderen. Hvis partituret er bundet, skal du spille ekstra innings, indtil en person slutter en inning med en højere score.

Ti Outs

Bestem hvilken spiller der skal bat først. Har en pitcher kaste batting praksis pitches til batteren. Smeten kan vælge at svinge eller ikke svinge, men hver gang han svinger, vil det resultere i enten en ude eller et hjemløb. En slagkugle er en ud, hvis det ikke fjerner hegnet på et retfærdigt område.

Spil indtil batteren akkumulerer ti outs. Så er det næste spillerens tur til flagermus. Spil indtil han samler ti outs. Tally antallet af hjemløb han ramte i sin tur på bat som hans score.

Afslut konkurrencen, når alle har haft mulighed for at bat en hel runde. Vinderen er den spiller, der ramte de fleste hjemmebane i sin runde.

Del:
Kommentarer