SĂĄdan spiller du hest i basketball

SĂĄdan spiller du hest i basketball

Basketball er et spil kunst og kreativitet. Intet epitomizes dette mere end Hestens spil. Kernen er et spil af en-upmanship, hvor vanskeligt og engang ved siden af ​​umulige skud bruges til at eliminere konkurrencen fra spil.

Trin 1

Etablere reglerne pĂĄ forhĂĄnd og hold dem som hest har mange variationer pĂĄ basisspillet.

Trin 2

Opret en ordre til spillerne enten alfabetisk eller ved at skyde for rækkefølgen.

Trin 3

Ring til skuddet. Verbally kalder ud hvad skud du skal tage før du tager skuddet; medmindre du ikke bruger nogen rekvisitter eller foretager særlige bevægelser.

Trin 4

Skyd det første skud inden for de etablerede regler. Når dit skud er lavet, skal den næste spiller lave det samme skud eller de tildeles bogstavet H.

Trin 5

Skyd det næste skud. Hvis den anden spiller gør det samme nøjagtige skud som dig, falder det til næste spiller og så videre, indtil du er ved at skyde igen. På det tidspunkt tager du som den originale skydespil et nyt skud.

Trin 6

Bland ordren. Hvis du skyder først og savner, så fortsætter du til bagsiden, og spilleren bliver næste leder og bliver ved med at træffe beslutning om skuddet. Hvis den pågældende savner, fortsætter kontrollen ned ad linjen, indtil den vender tilbage til dig.

Trin 7

Tildel bogstaverne. Som hver skyder savner, tjener han det næste bogstav i ordet Horse. Når du når H-O-R-S-E, er du ude.

Del:
Kommentarer