Sådan spiller du golf i vinden

Sådan spiller du golf i vinden

Blæst vejr bør ikke holde en golfspiller fra at ramme linkene, men det gør 18 huller mere udfordrende. Golfspillere skal tilpasse deres swing og strategi afhængigt af vindens sværhedsgrad, og om det er på ryggen eller blæser ind i deres ansigt. Det er muligt at udnytte vejret, men for de fleste golfspillere er målet blot at begrænse den negative effekt på score.

Spiller i vinden

Når vinden blæser ind i dit ansigt, er det naturligt at svinge endnu hårdere for at tvinge bolden gennem luften hurtigere. Det er den forkerte tilgang, da det fører til øget backspin og skiedballer, der glider i vinden og falder uden for målet. I stedet skal du tage en ekstra klub eller to fra det, du normalt vil bruge - som en fem-jern i stedet for en seks-jern - og sving med 75 procent eller 80 procent af din sædvanlige hastighed. Placer bolden en tomme længere tilbage i din holdning og hold dig på toppen af ​​bolden for at holde den fra at dukke op og kvæle en tomme eller to på klubben for at styre akslen og øge din kontrol...

Når vinden er på din ryg

At have en betydelig vind på ryggen kan gøre selv en høj handicap golfspiller føles som en pro baseret på den øgede afstand, men det bringer sine egne udfordringer. Højere skud vil blive påvirket mere end lavere, hvilket betyder at tonehøjde på grønnen bliver en større udfordring end en fairway wood. Juster dine korte strygejern for at tillade den ekstra længde. Dine skud vil ikke standse på fairwayen eller grønnen som de normalt ville, så sørg for den ekstra afstand, når du gør din tilgang.

Crosswind Udfordringer

En højre-til-venstre eller venstre-til-højre tværsvinder tvinger golfspillere til også at foretage justeringer. En tilgang er at slå bolden i retningen vinden blæser og tillade den kraft at skubbe bolden tilbage til dit mål. For eksempel, hvis en stærk vind blæser over fairway til højre mod venstre, vil du slå bolden til højre for hvor du håber det vil lande, og stoler på vindstødene for at skubbe den tilbage til fairwayen. De som er trygge i deres evner til at slå en uafgjort eller en falme, kan slå de skud, der vil kurve ind i vinden. En tegning kan for eksempel blive en straight shot, når den spilles i en højre-til-venstre-vind.

Spil strategisk

Tunge vind test dit sind såvel som din shot-making evne. Et par 3 hul kan blive en udfordrende par 4, når der er en to-club vind i dit ansigt, mens en par 5 kan virke som et fristende mål at nå det grønne i to, når vinden er på din ryg. Vær opmærksom på betingelserne, når du planlægger, hvordan du angriber et hul. For eksempel giver ikke alle huller på en golfbane dig mulighed for at overleve ved at holde bolden lavt, så at spille i vinden kræver nogle justeringer, hvis du skal slå over en lund træer for at nå det grønne. Du må muligvis tvinge dit skud til at tegne eller falme, eller forsøge at finde en anden vej til hullet.

Del:
Kommentarer