Sådan spiller du forsvar i Field Hockey

Sådan spiller du forsvar i Field Hockey

Hjertet af forsvaret i felthockey bevogter dine modstandere og holder bolden fra dem. Field hockey bruger en blanding af mærkning, som er som mand-til-mands forsvar og dækning, hvilket er som zone forsvar. De flyder ofte let fra den ene til den anden.

Vælg modstanderen du skal beskytte og flytte til rummet hvor hun går.

Stå mellem din modstander og målet på et sted, der giver mest plads til at tackle eller aflytte bolden. Prøv at være ballside og målside, hvilket er mellem bolden og din modstander såvel som mellem din modstander og målet. Hvis du savner bolden, er du stadig mellem bolden og målet.

Se bolden, ikke din angriber. Du er mindre tilbøjelig til at falde til bevægelse designet til at distrahere dig, så hun kan bevæge sig mod målet.

Hold din vægt på kuglerne på dine fødder. Jo mere afbalanceret du er, jo hurtigere kan du reagere på din modstanderens retningsændringer.

Pas på at bruge falske bevægelser for at distrahere din modstander; Du kan ende med at savne spillet. Vær tålmodig og se hvor bolden går. Når du har en mulighed, prøv at stjæle bolden eller aflytte et pas.

Brug zone forsvar, når du ikke markerer en bestemt spiller. Dæk pladsen til siden og bagsiden af ​​din holdkammerat, så hvis angriberen slår hende, markøren, bliver du markøren, indtil din holdkammerat vender tilbage. Tænk på det som en rotation.

Del:
Kommentarer