Sådan spiller du et diamantforsvar i fodbold

Sådan spiller du et diamantforsvar i fodbold

Der er mange typer af fire-back-justeringer i fodbold, der kan anvendes til flere formationer. En af de mest populære, især blandt high school aldershold er diamantforsvaret. Diamantforsvaret har to fullbacks, en stop og en sweeper.Here er hvordan man effektivt lukker modstridende forbrydelser med et diamantforsvar.

Sweeper: Sweeper er den sidste forsvarslinie. Fejemaskiner jobbet er at patrulere ryggen vandret. Sweeper skal angribe bolden, når det kommer forbi fullbacks. Ofte går godt sweeper spil om at tage den rette vinkel på bolden. Uanset om det er ved en modspiller, eller det er en gennemkugle, som angriberen forsøger at indhente, skal fejeren sørge for, at han eller hun tager en vinkel, der holder offensiven ud af midten. Fejeren bør ikke markere, medmindre det er en sidste prioritet, for på et givet tidspunkt skal han eller hun angribe bolden og forlade det pågældende mærke.

Fullbacks: Fullbacks primære mål er at markere. Med en diamantdannelse, slutter backboksene ofte med at markere spillere, der laver lange løber ned langs sidelinjen, selvom de skal være klar til at dække indenfor løber og diagonale løber. Hvis fejeren angriber en spiller, der kommer ned på bundlinjen, skal heltbackene falde i midten. Det primære job hos fullbacken, når man vogter en spiller, der allerede har bolden, er at tvinge dem i den ene retning af den anden. Fullbacken skal have en vinklet holdning, så selv om den offensive spiller kan beholde besiddelse, har han kun en retning at gå. På den måde ved fejeren og midtbanespillerne, hvor bolden går.

Stopper: Stopperen er meget som en defensiv midtbanespiller. Han eller hun vil ofte være ansvarlig for markeringskørsler, der går lige ned i midten. Stopperen vil også være ansvarlig for at angribe nogen, der dribler bolden op midt på banen. På samme måde som ryggen skal stopperen sigte mod at tvinge afspilleren i en retning. Stopperen vil også få flere muligheder i hele spillet for at køre på den offensive ende.

Midfielders: Det er meget vigtigt i et diamantforsvar, at midfielders kommer helt tilbage på forsvaret. Mere end i en flad tilbage fire, fordi fullbacks nemt kan blive fanget med to spillere til at markere, og det fører til farlige muligheder for lovovertrædelsen.

Del:
Kommentarer