Sådan spiller du en NCAA Turneringsbeslag

Sådan spiller du en NCAA Turneringsbeslag

Uanset om det er med venner, online eller på arbejde, vælger en af ​​de mest populære fan-baserede aktiviteter på college basketball NCAA Tournament-beslaget. At gøre disse valg er ikke en eksakt videnskab, og det er svært at tage hensyn til den "menneskelige faktor", men der er flere ting, du kan gøre for at sikre, at når en mester er kronet, stiger din beslag over de andre.

Spiller en NCAA Turneringsbeslag

Forøg dine No.1 frø til anden runde. I turneringshistorien har et nr. 1 frø aldrig tabt til et nr. 16 frø.

Støt de flerårige favoritter. Hold som Duke, North Carolina og Michigan State er ofte begunstiget af en grund: de vinder. Selvom de måske ikke altid går til titelspillet, går de ofte dybt ind i turneringen og er næsten altid en lås for Sweet 16.

Spil numrene. Hvis du ikke er fortrolig med college basketball og simpelthen spiller en beslag til en turnering på din arbejdsplads, skal du gøre den sikre ting og spille rangordningen. Det betyder, at når du er i tvivl, skal du vælge det højere seedede hold. På den måde er du næsten sikker på at når det kommer ned til de sidste fire, har du mindst et hold, der stadig spiller.

Vip en mønt på nr. 8 / Nej. 9 spil. I åbningsrunden, når nr. 8 og nr. 9 frø spiller hinanden, 9 gange ud af 10, vil eksperterne blive delt op på hvilket hold der vil vinde. Så vil alle dine beslag er imod. Disse hold er placeret på denne måde af en grund, og der er virkelig ingen sikker metode til at bestemme det overlegne hold. Vend en mønt og håber på det bedste.

Tag højde for "hjemsted". Mens et hold næsten aldrig er podet i en beslag, der spiller sine spil på et medlemsholds hjemsted, vil de nogle gange blive spillet meget tæt på campus. I 2007 blev North Carolina, som spiller sine spil i Chapel Hill, North Carolina, placeret i Eastern Bracket, som spillede sine spil i Charlotte, North Carolina. Disse hold har ofte en fordel over oppositionen og går dybt ind i turneringen.

Del:
Kommentarer