Sådan spiller du en flad tilbage Fire forsvar i fodbold

Sådan spiller du en flad tilbage Fire forsvar i fodbold

Mange mennesker er bekendt med diamantforsvaret, fordi det ofte foretrækkes på yngre fodboldhold, men når man kommer på gymnasiet, college og faglige niveauer, vil holdene begynde at spille en flad tilbage fire. I en fladback er de fire Spillerne er ansvarlige for at holde lovovertrædelsen ud af midten. Her er nogle måder at spille et effektivt defensiv spil med en flad tilbage fire.

Sweeper: En af dine centerbacks vil fungere som fejeren. Han vil være den sidste forsvarslinje og vil til tider være nødt til at vende tilbage en gård eller to bag de andre backbacks. Han vil dog normalt tage den position, når holdet er i fornærmelse, eller når bolden er ude af den angribende tredje, og så falde tilbage i linje jo tættere modstanderne kommer til dit mål.

Kanal forseelsen: Begrebet "flad tilbage fire" er vildledende, fordi en af ​​de kardinale regler for en flad tilbage fire er "aldrig være flad." Stå aldrig i en ret linje over feltet. Forsvaret skal være opstillet diagonalt. På denne måde er lovovertrædelsen tvunget til at gå, hvor der er mere plads. At gøre dette vil gøre det muligt for forsvaret at kende på forhånd, hvilken side lovovertrædelsen ønsker at gå til. På den måde kan de defensive mids reagere tilsvarende.

Step up: Når bolden er ryddet, skal forsvaret komme ud hurtigt. Alle skal være op i marken og foran fejeren. At tvinge lovovertrædelsen tilbage vil forhindre lange løber og vil også forhindre mulige muligheder for modstridende krænkelser, hvis de starter den op i feltet hurtigt, efter at den er ryddet.

Zone Marking: Der er flere måder at spille mand-til-mand i en flad tilbage fire, men den reneste form vil tillade forsvaret at spille zone. Det er vigtigt for ryggen at holde sig i position, så du kan ikke følge en offensiv spiller over hele feltet. Du bliver nødt til at videregive din markering til en anden forsvarer for at sikre dig, at du ikke bliver fanget ude af position.

Del:
Kommentarer