Sådan spiller du en 4-1-4-1 formation i fodbold

Sådan spiller du en 4-1-4-1 formation i fodbold

En 4-1-4-1 formation er en defensiv sindet fodboldjustering, tilstoppende midten af ​​feltet, samtidig med at der ydes favorable defensive match-ups mod mange formationer. Den har fire backs, en holdfodbold, fire midtbanespillere og en enkelt striker, dermed 4-1-4-1 moniker. Du kan skifte fra denne formation til en 4-4-2, 4-3-3 eller 4-2-3-1 ser ud til at blive mere offensiv eller defensiv.

The Fullbacks

Hvis du er på den sidste forsvarslinje, vil du forblive kompakt med dine medmennesker og holde en anden spiller tæt på bolden. Hold dig klar til at flytte op for at lukke afstanden bag midtbanespillerne, støtte den defensive midtbanespiller og forhindre overordnede scenarier. Beskyt mod aggressive modsatte vinger, der bevæger sig op til arbejde indeni. Nogle trænere kan sætte fuldbackerne løs for at skabe mere pres, samtidig med at deres holdings midtbanespiller tilbage.

Defensiv midtbanespiller

Som den femte midtbanespiller må du muligvis markere den modsatte strejker, der flyder ind bag de fire andre midtbanespillere. Eller du kan tjene som et skjold til de fire rygsække og tage væk passerende baner. Arsenal kæmpede med formationen 4-1-4-1 i løbet af 2014-sæsonen, fordi Mikel Arteta og Mathieu Flamini, der deler den defensive midtbanespiller, ikke altid kunne beskytte ryggen. Med bolden skal du fungere som en basketball point vagt, der cirkulerer bolden for at starte spiller. Til tider kan du også træde op som den sjette angriber.

Center, Højre og Venstre Midfielders

Din primære opgave som midt midtbanespiller i denne ordning er at tilstoppe passerende baner og vippe marken mod den rivaliserende målmand. Når du spiller en af ​​de yderste pletter, vil din hastighed og udholdenhed blive testet. Du skal komme tilbage for at imødegå modstridende rushes, så løb tilbage til at deltage i den ensomme angriber på angrebet. Det er dit job at omdanne en iboende defensiv formation til en mere offensiv ordning.

Den Enlige Striker

Denne justering sætter en enorm belastning på den ensomme striker. Du skal gøre arbejdet hos to spillere, mens du spiller højt ud i 4-1-4-1, tænder din hastighed for at teste forsvaret og tvinge fejl. Du skal også falde dybt og bruge din styrke til at holde bolden, mens dine holdkammerater skal bevæge sig op. Når du har linket spillet, er dit mål at flytte op og forsøge at afslutte med et stærkt skud på målet.

Del:
Kommentarer