Sådan spiller du en 3-2-3-2 formation i fodbold

Sådan spiller du en 3-2-3-2 formation i fodbold

3-2-3-2 fodboldformationen har to spillere foran, støttet af en angriber midtbanespiller og højre og venstre midtbanespillere. Der er to defensive midtbanespillere, så en baglinie af to centerbacks og en fejemaskine. Dette er en afbalanceret justering træner kan bruge til begyndende hold, der indeholder fire rækker af spillere. Det kan blive en aggressiv offensiv ordning på højeste niveauer, hvorfor FC Barcelona træner Luis Enrique udforskede det for hans talentfulde team.

To Center Backs, Sweeper

At spille på bagsiden i denne formation kræver evnen til at reagere hurtigt og løbe hurtigt. Som en af ​​tre ryggen skal du dække mere felt end du ville som en del af en fire-player-enhed. Hvis du spiller som udefra i en mere aggressiv 3-2-3-2 ordning, kan du have frihed til at tage løber op på din side, mens de defensive midfielders glider tilbage til dækningen.

Defensive Midfielders

Som en del af "double pivot" i defensiv midtbane er din rolle at afskære forbipasserende baner, imødegå modangrebet, styre bolden til din side og sende afspilningen tilbage med skarpe passeringer. I en aggressiv version af 3-2-3-2 kan du falde tilbage og dække i nogle scenarier for at give de brede spillere mulighed for at angribe, når dit hold har besiddelse.

Venstre, Center og Right Midfielders

I 3-2-3-2 støtter den angribende midtbanespiller de to strejdere. Hvis du spiller midt i denne "3", er dit job at opbygge offensive spil og slutte sig til angrebet. Du skal være klar til at vende tilbage til mere af en 3-5-2 formation på forsvaret for at tilstoppe midt på banen med de fire andre midtbanespillere.

Strikers

På toppen af ​​denne formation har du mulighed for at skabe tryk, især når den angribende midtbanespiller skyder frem for at komme med dig og din medspiller. Dit job er kraftfejl ved de modsatte ryggen og konvertere muligheder til mål.

Del:
Kommentarer