SĂĄdan spiller du Danish Longball

SĂĄdan spiller du Danish Longball

Danish Longball er et forenklet spilspil designet til at undervise elevernes grundlæggende færdigheder som løb, scoring og teamwork. I stedet for at spille spillet på en diamant, som baseball, spilles Danish Longball på en korridor mellem to baser. Smeten svinger ved en bold, der står til ham og løber til bunden, om han rammer det eller ej. Ligesom baseball, vil han være ude, hvis det andet hold fanger en popfly eller tagger ham med bolden, mens han er mellem baser. I modsætning til baseball kan du have et antal spillere på den enkelte base og venter på at løbe tilbage til hjemmebasen for at score et point for holdet.

Opsætning til spillet

Bestem størrelsen på dit spillerum baseret på spillernes alder og færdighedsniveau. Fire kegler markerer tilstrækkeligt markeringskassen, og yderligere fire markerer basen. Du kan bruge en hula hoop til krukkehøjen. Når bolden er i spil og bolden vender tilbage til krukken inde i hans pitching område, er enhver spiller, der ikke er i bunden, automatisk ude. Du kan spille med så få som fire spillere på et hold. Opdel spillerne lige mellem to hold, med et hold batting og det andet i feltet.

At sætte bolden i spil

Har holdet, der er i marken, vælg en krukke og en catcher. De andre kan sprede sig mellem de to baser. En smadre træder op til forkanten af ​​batting boks og får en enkelt tonehøjde til enten at ramme eller lade flyve forbi. På nogen måde forsøger smeten at løbe til første base, før spillere på det andet hold enten tager ham ud eller kugler bolden tilbage til pitcher på pitchingområdet.

Scoring et løb

Når en smør gør det til basen, kan han afgøre, om han har tid til at løbe tilbage til battingboksen for at score et løb eller vente på base for en bedre mulighed. Enhver mængde batterer kan vente på basen for muligheden for at løbe. For at score, skal løberne krydse en linje selv med forsiden af ​​batting boksen, ikke røre selve basen. Skal krukken modtage bolden tilbage inde i hans pitching område før løberne krydser linjen, er hver af dem ude.

Variationer pĂĄ spillet

Der er ingen "tre-ud" -regel i dansk longball. Spil fortsætter, indtil hver person på battingholdet har haft en tur i flagermus. Alle spillere forlod basen, når de sidste smadre skal løbe hjemme under sin tur eller de bliver automatisk ude. Holdene skifter roller. Du kan bestemme i forvejen at spille til en bestemt score, eller navngive vinderen efter at have spillet et bestemt antal innings. Du kan også spille spillet med en kickball i stedet for en flagermus og bold.

Del:
Kommentarer