SĂĄdan spiller du Cricket

SĂĄdan spiller du Cricket

Cricket er en ball-and-bat sport, som baseball, med batting, løb, fielding og kaste. Holdene har typisk 11 spillere plus en erstatning, der anvender en bowler, en wicket keeper og ni fielders på ethvert tidspunkt. Ligesom baseball, spillets funktioner løber, outs og innings og er officieret af dommere. Spil kan vare en eftermiddag eller i flere dage.

Udstyr

Den cricket bolden ligner et baseball, men det er ofte farvet rødt. Dens kerne er kork, dækket med tæt sårstreng. Den er pakket i læder, med de to halvdele syet sammen med lidt hævede sømme. Bolde har en omkreds på 8,81 til 9,00 inches og de vejer 5,5 til 5,75 ounces. Wicket flagermus ser ud som træskovle, men med smalle håndtag. De er lavet af pil og fastgjort til et stanghåndtag. Den ene side er fladt med en lille pukkel på den anden. Bladet kan ikke være bredere end 4,25 inches, og flagermuset må ikke være længere end 38 inches.

Legeplads

Cricket spilles i et stort, ovalt, græsklædt rum mellem 450 og 500 fod i diameter defineret af grænser diameter. I midten er banen, en bane 66 meter lang. På hver side er der wickets - tre stubbe 1 tommer rundt og 32 tommer høje hamret i jorden - med en "popping crease" foran den. Stubben kan ikke være længere adskilt end en wicket-balles diameter. To "bails" forbinder løst dem. Wickets er cricketækvivalenten af ​​en base.

Bowling

Ligesom en baseball kande, en bowler opgave er at "afvise" den gærdespiller ved at sætte bolde forbi ham med en overhånd kast eller ved at inducere svagt ramt bolde i spil. I modsætning til en krukke tager du en løbende start bagfra en wicket, før du kaster bolden fra den popping crease på et hop mod den anden wicket. Hvis du rammer wicket og banker en kaution, optager du en ud. Gode ​​bowlere enten kaster med stor hastighed eller sætter meget spin på bolden, så den hopper over mod batsman i forskellige højder og retninger. Wicket keeper er som en baseballfanger, hængende bag wicket med en webbedshandske og beskyttende benpolstring.

batting

Som batsman bruger du beskyttende hoved gear og benpolstring. En batsman står i "popping crease" foran wicket, ligesom en baseballsmed, og står overfor bowler som "striker". Den anden batsman står i den modsatte folder, nær bowleren og venter på at løbe som "non-striker". Batsman skal forhindre, at bowlingkuglen rammer væggene. Ideelt set sætter du det i spil ved at slå det med kraft. Så løber du mod den modsatte wicket, mens den anden batsman løber mod din wicket. Du bærer din flagermus og forsøger at bruge den til at røre creasen, før fielding holdet henter bolden og afviser dig. Du kan holde løb frem og tilbage på vælter. Hver gang begge løbere går videre til næste wicket, scorer et løb. På svagt ramte kugler kan du simpelthen vælge ikke at løbe og bat igen.

Fielding

Bortset fra bowler og wicket keeper er der ni fielders placeret strategisk for at fange fast bolde og returnere dem til wicket keeper. Fielders må ikke bære handsker eller noget specielt udstyr. Struck kugler, der kommer forbi grænsen er værd at fire kører. Strukkede bolde, der sejler forbi grænsen i luften, er værd at være seks gange. Din fielding opgave er at forhindre det i at ske. Du kan optage outs ved at fange ramt bolde, før de ramte jorden, men den primære metode til fielders at afskedige batsmen er at kaste bolden væk gærdet, løsne en kaution.

Game Detaljer

Når en bowler har afsluttet seks leverancer, betragtes det som en "over", og en anden bowler overtager fra modsatte wicket. Ingen bowler kan arbejde sammenhængende overs. Batsman bliver hvor de var, så angriberen kører og non-strikeren rammer. Når en batsman er afskediget, er bolden død - så der ikke svarer til et baseball dobbeltspil. Batterer, der laver outs, forlader banen og erstattes af den næste batsman, som er sendt af kaptajnen. I modsætning til baseball er der ingen sæt batting rækkefølge. Ifølge Crickets til forældre hjemmeside, innings er komplette, enten når alle undtagen en af ​​gærdespillerne er ude, når et aftalt antal overs er blevet udelukkede, eller når pladevat kaptajnen har erklæret lukket innings. En kamp består af en eller to innings ved hver side. I tidsbegrænsede kampe vinder den side, der scorer det højeste antal løb.

Del:
Kommentarer