Sådan spiller du center i fodbold

Sådan spiller du center i fodbold

En fælles moniker til centrum i fodbold er quarterback offensiv linje. Et center i amerikansk fodbold har brug for at få hele sin kolleger offensive lineman i den rigtige position. Derudover skal centret snappe bolden korrekt og i en øjeblikkelig blok på imod forsvar. Det er klart, at ingen spillere kun kan klare midtpositionen i fodbold.

Besid den korrekte kropstype. Generelt er centre ikke høje i forhold til de øvrige offensiv linjepositioner. De fleste spejdere vil sige, at den ideelle centerhøjde er seks fod en. Selv om der har været kortere og højere centre end det, er det den ideelle højde. Også fodbold kræver og spiller skal være omfangsrige - normalt 225 pund på gymnasiet niveau, 265 pund på college niveau og 295 pounds på professionelt niveau.

Har en over gennemsnittet intelligens. Centret skal vide, hvad alle andre gør på offensivlinjen, såvel som egne opgaver. Derudover læser et center forsvaret i sekunder, før et spil begynder, og vælger hvad pass beskyttelsesspil er bedst. Tænk hurtigt og godt er nødvendigt for ethvert center i amerikansk fodbold.

Kunne flytte godt i meget tætte områder. Centret har normalt flest spillere i deres område. Evnen til at bevæge sig og træffe beslutninger hurtigt midt i en masse bevægende menneskehed er afgørende for succes.

Spil med høj smertetolerance. De fleste spillere i fodbold opretholder skader i løbet af spillene. Der står i fodbold, "En spiller skal vide forskellen mellem smerte og skade." Selvom dette kan være sandt, skal en fodboldspiller tage sig af sig selv og ikke risikere permanent skade.

Forstå fysikken i centrumpositionen. Spilcenter kræver arbejdstid på teknik og balance øvelser. Forståelse af gearing og fysik er en nødvendig opgave at konkurrere på et højt niveau.

Del:
Kommentarer