SĂĄdan spiller du Catcher i Softball

SĂĄdan spiller du Catcher i Softball

I softball er catcher en af ​​de nemmeste positioner at spille - eller en af ​​de sværeste. Det afhænger af om spillet er langsom tonehøjde eller hurtig tonehøjde. I slow-pitch softball involverer fangstens arbejde hovedsageligt at kaste bolden tilbage til krukken og gøre lejlighedsvis legetid på pladen. Hurtig-softball kræver mere udstyr og en masse færdigheder for fangeren til at gøre jobbet effektivt.

Slow-pitch ansvar

Slow-pitch softball funktioner pladser, der er lobbed mod pladen; uden fører fra en base eller stjæle en base, der er tilladt fra base løbere. Mens nogle ligaer kræver fangere at bære en maske og muligvis en brystbeskytter, ellers er fangst betragtes som den nemmeste fielding position at spille, da langsom tappers foran pladen er sjældne, og bunting generelt er ikke tilladt. Så længe fangeren har tilstrækkelig armstyrke og nøjagtighed til at kaste bolden tilbage til potten, er det langt de fleste nødvendige færdigheder. Enhver fielderhandske vil gøre, når man bemalerer stillingen.

Hurtig-pitch Udfordringer

I hurtige softball er fangeren lige så vanskelig en position at spille som i de højere niveauer af baseball. Bolden kommer meget hurtigt til pladen, og softballkanden placeres tættere på pladen, når du begynder pitching-bevægelsen, end hvad der sker i baseball. Som følge heraf er fangst af en elite softball kande meget ligesom at fange en stor liga baseball fastball. Hurtig-blød softball-fangshandsker er derfor stærkt polstret for at reducere sandsynligheden for at mærke handskens hånd.

Hjælper pitcheren

Softball catchers hjælper deres kande se godt ud. Elite hurtigstangfangere lærer at ramme pladser ved at fange bolde på en måde, der kan gøre grænsekantserne til at ligne strejker. De sparer også kørsler ved at blokere pladser i snavs eller vej ud af hjørnerne, hvilket forhindrer base løbere i at tage ekstra baser. De er i mange tilfælde ansvarlige for at ringe pladser; for at kende hitters tendenser; og til at udforme strategien til at bytte på svagheder i smør.

Styring af Base Runners

Hurtig-softball gør det muligt for base løbere at stjæle, så en catcher skal være klar til at komme op. Dette kræver også et element af selvbevidsthed og strategi. I nogle situationer har du det bedre at lade løberen have bunden og fokusere på smeten. For eksempel med to outs og løbere på første og tredje gang kaster til anden for at fange en base løber forsøger at stjæle kan lade føreren løbe, mens pitching til batteren kan resultere i en strikeout og en scoreless inning.

Ledelsesrollen

Krukken kan få ære, men fangeren tjener hovedsagelig som quarterback. Catchers er entydigt stationeret for at placere forsvaret, og fordi de står overfor handlingen, leder de fielders om hvor de skal hen med bolden. Som en følge heraf skal fangere være stærke og kraftige kommunikatorer, ubange for at råbe retninger om hvor bolden går og hvor spillet skal være. Catchers kan også være nødt til at styre spillet, gå ud til højden for at afvikle en kæmpende kande eller holde bolden et ekstra par sekunder for at bremse den, der begynder at skynde sig.

Del:
Kommentarer