SĂĄdan spiller du Captain og Crew Golf

SĂĄdan spiller du Captain og Crew Golf

Kaptajn og besætning golf er en variation af det bedste boldformat, hvor en spiller får ansvar for at lave valg for hendes hold, hvor bolden skal ramme. Hver spiller får en tur på hvert skud på et bestemt hul. Kaptajnen vælger derefter hvilket forsøg der sætter holdet i den bedste position, og resten af ​​holdet tager deres skud derfra. Målet er at fuldføre runden i så få skud som muligt.

Team Konkurrence

Et kaptajn og crew golfhold består af fire spillere. Nogle turneringer giver deltagerne mulighed for at danne deres eget foursome. Andet har arrangører vælge de grupper, der er baseret på evner, og forsøger at undgå at stable nogle hold med alle de bedste spillere. En golfklub kan f.eks. Opdele deltagere i fire grupper baseret på individernes handicap og placere en spiller fra hver kategori i hvert foursum. Derfor sikrer hver gruppe en kombination af lav handicappers og høj handicappers.

Off Tee

Hver spiller starter hullet, der rammer et drev. Dette er det eneste punkt på hvert hul, hvor ikke alle kan ramme det samme sted, da hver golfspiller rammer fra hvilken tee de normalt rammer. Damer og senior golfspillere kan tage drevene fra en fremadrettet tee, mens bunden golfspillere spiller fra bagsiden. Når hver spiller har taget deres tee skud, vælger kaptajnen hvilken bold holdet vil spille, og alle andre tager deres skud derfra. Der er som regel en regel om at mandat hver spillerens drev skal bruges mindst en eller to gange i løbet af runden.

Gør tilgangen

Når først det bedste drev er valgt, tager alle deres tilgangspotentiale fra den pågældende placering. Alle behøver ikke at skyde fra det nøjagtige sted, hvor den anden bold landede, men skal være inden for en kølelængde. Ingen andre kan bevæge sig tættere på hullet eller give sig et markant forbedret skud. Hvis det valgte drev lander kun en tomme eller to på det grove, kan ingen af ​​spillerne f.eks. Slå deres tilgang fra fairwayen, selvom den falder inden for grænsen for klublængde.

Afslutning af hullet

Når bolden lander på grønt, tager den første spiller sin tur. Hvis hun synker det, er hullet forbi, scoren er optaget, og foursomen bevæger sig videre til næste hul. Hvis ikke, tager den næste spiller sin tur. Hvis ingen synker puttet, vælges forsøget nærmest hullet, og spillerne vender igen. Der er generelt ingen "gimmees", da målene er besluttet baseret på samlede score i stedet for match play. Der er normalt en maksimal score på hvert hul, ofte en dobbelt bogey. Når der er registreret antallet af streger, henter alle op og hullet slutter. På nogen måde registrerer kaptajnen holdets score for hullet og noterer sig, hvilken spillerens drev der blev brugt.

Alle bidrager

En af fordelene ved kaptajn og besætning golf er, at det giver en mulighed for spillere med blandede evner at spille i en turnering sammen. Fordi det er et bedste boldformat, kan dårlige skud hurtigt blive glemt, så længe en holdkammerat rammer et skud, som alle kan bruge. En golfspiller med dårlig form på hans sving kan stadig være en værdifuld kaptajn og besætningsmedlemmer, hvis han er en fremragende putter, mens en person med et forfærdeligt kort spil kan hjælpe hendes hold med sine drev. Så længe alle rammer mindst nok solide drev til at opfylde minimumskravene pr. Runde, er der mulighed for at være en sjov dag på banen for alle.

Del:
Kommentarer