SĂĄdan spiller du Basketball Tip-In

SĂĄdan spiller du Basketball Tip-In

Forbedre din rebounding, free throw shooting og jump shot færdigheder med et hurtigt tempo spil tip-in.

Etablere en rækkefølge af spillerrotation, der aldrig ændrer sig under spillet.

Tillad den første person at skyde et frie kast for at starte spillet. Dette kaldes "at bryde isen." Det første succesfulde frie kast af spillet tæller som to punkter, uanset hvem der gør det. Alle efterfølgende frie kast er værd et punkt.

Lad den anden spiller genvinde bolden og skyde den, hvis den første spiller savner det frie kaste. Bolden kan ikke hoppe mere end en gang, før den hentes og skudt. Hvis bolden kører mere end en gang, og spilleren ikke får det, bliver spillernes tur fortabt. Den næste spiller i rotationen træder ud til trepunktslinjen og skyder for at genstarte spillet. Det trepunkts skud er kun to værd værd.

Sørg for at du hopper hver gang, før du håndterer bolden. Medmindre du skyder fri kaste, må du aldrig røre bolden, mens dine fødder er på jorden.

Afspilningen fortsætter på denne måde og roterer i den indstillede rækkefølge, indtil en spiller laver en kurv. Eventuelle skud i løbet af denne del af spillet tæller som to point.

Skyd gratis kaster efter at have lavet en kurv. Hvert gratis kast er et værd værd.

Fortsæt med at skyde frie kast, indtil du savner en. Der er ingen fastsat grænse for, hvor mange i træk du kan lave.

Spil fortsætter efter et ubesvaret frie kaste på samme måde som før.

Afslut spillet, når en spiller får nøjagtigt 30 point. Hvis en spiller går over 30 point, falder spillerens score automatisk til 19 point.

Del:
Kommentarer