Sådan spiller du basketball spilgiften

Sådan spiller du basketball spilgiften

Poison er et sjovt basketballspil, der kræver, at alle spillere skal være på deres tæer - ikke bare den person med bolden. Spillere tjener breve, der stavar ordet "Poison", ligesom de gør i spillet "Horse", men dette basketballspil har flere elementer til det.

Få deltagerne sammen og er enige om en skydeordre. Få den person, der er valgt til at gå først og fremmest på frispark med basketballen.

Forsøg et skud, hvis du er den første spiller og står ved free throw-linjen. Hvis dit skud går ind, genoptager bolden på præcis en hopper og skyder derefter igen fra stedet, hvor du rebounded bolden.

Genstart bolden igen på en bounce, hvis dit andet skud går i kurven. Tag et tredje skud fra det sted, hvor du rebounded bolden og forsøg et tredje skud.

Grib bolden på en hoppe igen, hvis du laver din tredje skjorte og råbe "gift!" Før skytteren råber "gift", har alle de andre spillere mulighed for at løbe fra kurven, men skal stoppe hvor de er, når skytteren råber "gift".

Bliv hvor du er, når du rebounded bolden og rul bolden ved fødderne af en af ​​de andre deltagere. Hvis bolden rammer den persons fødder, får han brevet P.

Fortsæt med at spille med den næste person i skydeordren. Hun skulle begynde at vende sig fra frie kaste linje, og fortsæt som den første skytter gjorde.

Kør til bolden, hvis shooteren savner et skud, og du er den næste person i køen til enhver tid under spillet. Du bliver nødt til at genoprette det på en bounce og forsøge et skud fra det sted, hvor du lavede rebound.

Giv dig selv et brev, hvis du undlader at gøre en rebound på en hoppe. Eliminer spillere, da de akkumulerer alle bogstaverne i ordet "gift". Den sidste person stående er vinderen.

Del:
Kommentarer