SĂĄdan spiller du basketball som Larry Bird

SĂĄdan spiller du basketball som Larry Bird

Larry Bird var ingen steder nær den mest atletiske, stærkeste eller hurtigste spiller i NBA, men han var en af ​​de mest produktive spillere hele tiden. Fordi hans færdigheder ikke var prangende, synes at være i stand til at spille basketball som Larry Bird næsten opnåelig.

Praksis hele tiden Larry Bird praktiserede timer om dagen. Han ville ofte skyde i Boston Garden før eller efter spil alene i mørket. Han var dedikeret til at blive bedre og være den bedste han kunne være. Hvis du vil spille basketball som Larry Bird, skal du sætte tiden på banen.

Skyd lysene fra hvor som helst. Larry Bird var en dødelig skydespil og hans rækkevidde udvidet langt ud over 3-punkts linjen. Den konstante trussel om hans jumper fik ham til at køre forbi hurtigere forsvarere.

Har fantastisk domstolsfornemmelse. At spille basketball som Larry Bird, du skal vide, hvor alle på banen er til enhver tid. Han var en enorm passer og havde timing og domstolsfølelse af de bedste punktvagter. Han var uselvisk, og han ville ikke tøve med at videregive bolden til en åben holdkammerater. Domstolsfornemmelsen er noget, der kan udvikles. Du kan lære at gå forbi baner og forbipasserende teknikker, men det kræver noget specielt at passere som Larry Bird. Han kunne også læse rebounds og bestemme, hvor de ville komme ud af fælgen, hvilket gav ham en stor fordel.

Gå på turen og tal talet. Besidder en suveræn tillid til dig selv. Larry Bird var en skraldespiller, der ville have sat på ham enhver chance, han kunne. Han ville prale med modstående bænke, at han var ved at score 40 point imod dem, og han fortalte engang endda, at han gennemsnitligt over 40 point ville have et spil på en biltur, mens han skød udelukkende venstrehåndet. Han troede at han var den bedste og var ikke bange for at sige det til nogen.

Del:
Kommentarer